Neversea
TBA
2021
NEVERSEA
Neversea Beach, Constanta,

Neversea

Cu inimile frânte, dar cu certitudinea că este spre binele și siguranța tuturor, trebuie să vă informăm că am decis să amânăm ediția din acest an a Neversea pentru anul 2021. Suntem cuprinși de tristețe și afectați, dar în același timp optimiști, știind că ceea ce ne-a ținut împreună din 2017, ne va ajuta să trecem peste orice situaței. Dragostea și pasiunea noastră va triumfa mereu.

Credem într-o lume a muzicii și prieteniei. Nimic nu se compară cu energia și atmosfera creată de muzică și prietenia dintre voi, cei care cântați cât vă țin plămânii în fiecare an și vă creați cele mai memorabile experiențe. Trebuie să continuăm să credem în această viitoare experiență de anul viitor. Avem nevoie de magie în viețile noastre și cel mai important, avem nevoie să fim împreună. Fără niciun dubiu, Neversea 2021 va fi o experiență de ne-ratat.

Tuturor celor care v-ați preschimbat deja abonamentul în ANYTIME PASS, vă mulțumim! Încrederea voastră ne obligă să vă facem posibilă experiența de neuitat la una dintre următoarele 3 ediții la care veți decide să participați.

Celor care nu ați optat pentru ANYTIME PASS, veți avea posibilitatea să vă transferați abonamentul pentru ediția din 2021 sau să primiți un voucher. De îndată ce vom anunța perioada festivalului Neversea 2021, veți avea la dispoziție 30 de zile să vă hotărâți. Voucherul va putea fi folosit pentru a achiziționa produse Neversea. Restituirea contravalorii se va putea face între 1 octombrie 2021 și 31 decembrie 2021. Veți primi mai multe detalii prin e-mail.

Bineînțeles, în perioada următoare plănuim mai multe proiecte speciale, care vor face timpul rămas să treacă mai repede și ne vor duce mai aproape de data la care ne vom reîntâlni.

Până atunci, nu renunțați la niciun vis!
Vă iubim!

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2021 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles