Delta Dunarii

Delta Dunarii

Vă invităm la o incursiune în natură, prin fauna deltei, o oază de liniște și de frumos. 

Hai să te bucuri împreună cu noi de 3 zile pline de aer curat, să vizitezi obiective incluse în patrimoniul UNESCO și să-ți plimbi gândurile într-un tărâm uitat de timp și de lume.

 

Vino să admiri diversitatea de păsări și animale sălbatice, prizând confortabil pitorescul, într-una din bărcile care croșetează canalele și lacurile din această zonă. Să ne bucurăm împreună de păduri virgine și zone neatinse încă de om, de caii sălbatici, desprinși parcă dintr-un western celebru, sau de o plachie cu mămăliguță, sau un caras bine prăjit, degustând, în tihnă, dintr-un pahar cu vin răcoros.

 

Fiind dealtfel singura deltă din lume inclusă în patrimoniul UNESCO, din 1991, ca rezervație a Parcului Național, delta include, printre altele, vestitele rezervații naturale, precum: Pădurea Caraorman, Pădurea Letea, Lacul Nebunu, Pădurea Babadag - Codru.

 

Delta Dunării conține mai mult de 360 de specii de păsări și 45 de specii de pește de apă dulce, în numeroasele ei lacuri.

Aici își dau întâlnire păsări din Europa, Asia, Africa și zona Mării Mediterane, care vin să cuibărească.

 

Speciile majore de pești sunt știuca și somnul, dar de asemenea putem găsi și specii, precum: porcușor de nisip, zvârluga, țipar, dunărița, morunaș, lin, văduvița ori caracudă.

 

PROGRAM PE ZILE

 

Plecare vineri orele 07.00 Bucuresti - Cheile Dobrogei - Tulcea - Murighiol.

 

Ziua 1 

Ora 09.00 – Cheile Dobrogei – Gura Dobrogei – Cetatea Histria – Biserica îngropată "Sfânta Treime"– Cetatea Enisala (picnic pe dealurile Dobrogei)

Ora 17.00 – Lacul Razim, Lacul Solomon.

Ora 20.30 – degustare bere artizanală în Tulcea.

 

Ziua 2

Ora 9.00 ponton Murighiol – Lacul Nebunu, Pădurea Letea, Sulina, Murighiol (bărci cu motor)

Ora 19.00 – cina festivă (preparate din pește, pește la grătar sau prăjit, carne de pasăre sau porc, antreuri, salate, desert, băuturi nonalcoolice și alcoolice)

 

Ziua 3

Echitație - călărie, Muzeul Satului pescăresc (Tulcea) - Munții Măcin – Lacul Iacobdeal - Bucuresti.

 

INCLUDE: transport, cazare cu mic dejun, loc în cameră dublă sau triplă, cina festivă, picnic, două plimbări cu barca în zile diferite, gustări și băuturi nonalcoolice, pe durata drumului cu microbuzul.

 

Preț: 1000 ron.

 

INCLUDE: transport, 2 nopti de cazare, loc in camera dubla sau tripla, bungalouri, o cină festiva, o plimbare 2 - 3h prin lacurile deltei, o plimbare Murighiol - Sulina - Murighiol (10 ore) gustari si bauturi nonalcoolice, intrari obiective, picnic.

 

Plata se poate efectua si prin card cultural sau 3 rate egale. Detalii: florintunaru.tif@gmail.com

Evenimentele se vor desfasura doar cu un numar minim de 7 persoane. Toti cei înscriși vor fi anuntati cu 5 zile inaintea plecarilor, despre starea evenimentului si numarul de participanti.

 

10% din profitul evenimentului vor fi donati catre spitalele din tara.

 

NU INCLUDE: mese în afara celor menționate mai sus.

Mic dejun: 20 ron.

Echitație: 70 ron.

Prânz, opțional sau grup: 45 ron.

Cina, opțional sau grup: 50 ron.

Degustare bere, opțional: 60 ron. (3 sortimente de bere, IPA, artizanală)

Locuri limitate: 14.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles