DanceMasters 2020

DanceMasters 2020

DANCEMASTERS WDSF GRAND SLAM 2020

 

Locurile 1, 2 si 3 mondial in dans in aceeasi competitie! Nu doar spectacol artistic, cu muzica si costume care iti taie rasuflarea, ci mai ales efort sportiv fara egal. Ai o ocazie inedita sa-ti faci InstaStory-ul de neegalat.

 

Ediția din 2019 ne face sa asteptam acum, in 2020 o prezenta spectaculoasa:

În cele 3 zile cu 43 de competiții (pe varste si nivel) au venit peste 1.500 de sportivi din 32 țări. Din top 50 mondial au participat la WDSF GrandSlam Standard 31 de perechi și la WDSF GrandSlam Latin 27 de perechi. Vei putea vedea si tu pe acelasi ring, sa sustii, pe cei mai buni.

 

Sambata si duminica sunt competitiile internationale si Grand Slam: standard si latino, se danseaza de la 9.00. Galele de seara, de la 19.30, vor electriza din nou Sala Polivalenta, cu finalele pe cele mai tari competitii.

 

Vineri este zi de competitii nationale, de la 13.00. Finalele si podiumul, pana la 19.00. 

 

Biletele sunt valabile intreaga zi. Copiii nu au acces fara bilet cu loc si neinsotiti.

 

DanceMasters este un eveniment sportiv internațional anual, parte a calendarului WDSF - Federației Mondiale de Dans Sportiv și a FRDS - Federației Naționale de Dans Sportiv, foarte apreciat la nivel internațional și cel mai mare din România. Sunt doar 5 competiții în lume la acelasi nivel: Tokyo, Shenzhen, Moscova, Rimini si București.

 

 dmvineri

 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles