STEFAN BANICA - CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN
15
dec
STEFAN BANICA - CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN
Sala Palatului, Bucuresti, 15 decembrie 2022
16
dec
STEFAN BANICA - CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN
Sala Palatului, Bucuresti, 16 decembrie 2022
17
dec
STEFAN BANICA - CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN
Sala Palatului, Bucuresti, 17 decembrie 2022

STEFAN BANICA - CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN

 

ȘTEFAN BĂNICĂ revine la SALA PALATULUI

Concert Extraordinar de Crăciun

 15, 16 & 17 decembrie, 2022, ora 19:30,

 

            După o pauză de 2 ani, impusă de pandemie și restricții, ȘTEFAN BĂNICĂ revine în luna decembrie la SALA PALATULUI cu celebrele sale CONCERTE DE CRĂCIUN, o tradiție fără egal în showbiz-ul românesc.

 

ȘTEFAN BĂNICĂ va susține CONCERTELE EXTRAORDINARE DE CRĂCIUN  pe 15, 16 & 17 decembrie, ora 19:30, pentru al nouăsprezecelea an la Sala Palatului, o performanță unică a unui artist român.

 

 

Familiile și prietenii se reunesc la Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică pentru a intra în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă la cel mai așteptat eveniment al lunii decembrie. Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică a făcut istorie, atingând recorduri imposibil de egalat de un alt artist român, atât ca număr de spectatori (peste 340.000), cât și ca număr de concerte sold-out (76 show-uri de Crăciun), însumând peste 150 ore de muzică live. 

 

Muzică live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză, zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai complexe producții muzicale din România: Concert Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică15, 16 & 17 decembrie, 2022, ora 19:30, la Sala Palatului!

 

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România, care a stabilit adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun de la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală a unui artist român, o adevarată tradiție.

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare din România.

Cu 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină, cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru, Stefan Bănică reprezintă un reper, un adevărat brand în show business-ul românesc.

 

 

https://www.stefanbanica.ro

https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

https://www.instagram.com/stefanbanica.official

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2022 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles