ALEGE CULOAREA
14
nov
ALEGE CULOAREA
Circul Metropolitan Bucuresti SPECTACOL IN SALA, Aleea Circului 15, Bucuresti
14 noiembrie 2021, Ora 11:00

Info eveniment

Hai alături de artiștii Circului Metropolitan București și Alege Culoarea – într-un spectacol de zile mari în care numerele de echilibristică uluiesc prin precizia și eleganța lor, în timp ce  jongleriile se împletesc cu acrobații neașteptate!

Nu rata șansa de a-ți bucura sufletul de copil- orice vârstă ai avea-  și poposește în sala de spectacole a Circului Metropolitan Bucuresti in fiecare week-end si vei avea parte de explozie de culoare și de cele mai spectaculoase acrobații și cele mai îndrăgite dresuri de cai.

 

 

In conformitate cu H O T Ă R Â R E A nr. 76 din 30.09.2021 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta va anuntam urmatoarele:
Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte poate fi realizată, doar în intervalul orar 5,00-24,00, cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARSCoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și este asigurată purtarea măștii de protecție;
Condițiile pentru participarea la activitățile prevăzute nu se aplică copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.
Vă rugăm să luați în considerare timpul necesar verificării documentelor înaintea permiterii accesului în sala de spectacol.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles