Holzstock Festival 2021
20-22
aug
Holzstock Festival 2021
Biserica fortificata, Hosman, Jud. SIbiu
20 - 22 august 2021, Ora 14:00

Info eveniment

Holzstock Festival este probabil unicul festival de muzică ce are loc în cadrul unei biserici fortificate din Transilvania! Anul acesta, evenimentul din Hosman ajunge la cea de-a șaptea ediție,  între 20 și 22 august 2021 și reprezintă o importanta sursă de venit pentru administrarea și întreținerea ansamblului bisericii fortificate.
Vecinătatea bisericii-cetate din Hosman dar și priveliștea extraordinară spre Munții Făgăraș oferă un cadru unic pentru desfășurarea acestui festival. În cele două zile de festival, participanții, fie ei localnici, sibieni sau veniti din orice parte a lumii, se bucură împreună de muzică, ateliere de lucru/creație, discuții și cântece la foc de tabără, dar și de posibilitatea de a face mici drumeții în zona satului Hosman. Avem zonă de Camping pentru corturi între zidurile Bisericii Fortificate și zonă de campare pentru Van-uri.
Anul acesta avem deosebita placere sa anuntam urmatoarele formatii participante la festival:

Vineri, 20. August 2021
Robin and the Backstabbers
The Different Class
Stiff Kicks
Sambata, 21. August 2021
Vița de Vie
Orkid
Wildchild
.....and many more.
Si bineinteles, ca si in anii precedenti, v-am pregatit multe workshop-uri si ateliere interesante de vizitat in timpul zilei. Detaliile pentru workshop-uri si ateliere vor fi afisate in curând.
Biletele tip Early Bird sunt intr-un număr limitat.
Accesul este permis pentru:
persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

SAU

persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore și care acoperă întreaga durată a evenimentului (20 august, 14.00 PM – 22 august, 14.00 PM) ca și valabilitate.

SAU

rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 realizate la intrarea la festival contra cost.


Copiii cu vârsta până în 14 ani, dovedită de un act de identitate, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera de către Organizator la punctul de check in.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare.

Urmăriți mai multe detalii despre program, camping, food court, parcare și mijloacele de transport în comun pentru deplasarea înspre și dinspre Hosman pe canalele noastre de comunicare
Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles