AOA SUMMER SLIDE
14-15
aug
AOA SUMMER SLIDE
Aeroportul Arad / Plaja Ghioroc, Arad,
14 - 15 august 2021, Ora 12:00

Info eveniment

Experimentați cea mai tare cursă acvatică plină de adrenalină împreună cu toți prietenii și toată familia, anul acesta în luna august la Arad Open Air Festival.

Important! Biletul de acces la evenimentul recreativ AOA Summer Slide nu este valabil fără biletul de acces în cadrul Arad Open Air Festival. Sunt 600 bilete disponibile

Prin achizitionarea unui bilet pentru Summer Slide, cumparatorul se obliga sa respecte Termenii si Conditiile prevazute de Organizatorul evenimentului. Acestea pot fi gasite in pagina de comanda, inainte de finalizarea ei.

Summer Slide este un tobogan gonflabil de dimensiuni mari, un Slide de peste 100 m! Echipat cu cea mai recentă tehnologie de recirculare a apei, toboganul este construit pentru alunecare constantă și asigură super distracție! La o lungime de 100 de metri, toboganul Summer Slide va fi unul dintre cele mai lungi din Arad și din România!

Pentru a intra la activitatea AOA Summer Slide din cadrul festivalului Arad Open Air participantul trebuie să respecte condițiile de acces și să dețină un bilet de acces valabil la festival.
Activitatea AOA Summer Slide este contra cost și necesită un bilet și o programare.
După înregistrare în festival va putea opta pentru activitatea AOA Summer Slide.
Participanții trebuie să aibă o înălțime de cel puțin (1,20m) și trebuie să utilizeze un colac gonflabil de apă pentru a aluneca pe toboganul Summer Slide. Participanții își pot aduce propriul colac gonflabil sau lua unul de la organizator.

La sosire, se va face check-in-ul în zona special amenajata se va primi o brățara acces. Brățările sunt: Acces 2h, ziua sau seara.
Brățara Day Slide – te limitează să te bucuri de tobogan timp de 1n 45 min  în timpul zilei conform programării.
Brățară Night Slide – este pentru cei care optează să petreacă după apusul soarelui. Cu această brățară participanții au acces 1 h 45 min  la tobogan noaptea, care este iluminat LED-uri și spoturi.
Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles