VAMA NECONVENTIONAL
27
aug
VAMA NECONVENTIONAL
Baza FEG Ciric, Iasi
27 august 2021, Ora 16:00

Info eveniment

În Pandemie am descoperit o nouă Românie. În Pandemie am urcat din nou pe munți, am făcut ture lungi de bicicletă, ne-am cazat în gospodării și pensiuni, am ieșit cu barca pe mare, am bătut mii de kilometri în toate vacanțele și weekend-urile în care am putut să fugim din București.


Așa ne-am gândit să facem un turneu național în locații urbane NECONVENȚIONALE, unde vom crea COMUNITĂȚI de o zi. Vrem să activăm comunitățile locale din diverse domenii în fiecare oraș și să-i aducem lângă noi ca să oferim publicului o experiență dincolo de muzică.

 

Ne propunem mai mult decât un turneu VAMA ne propunem o experiență care să lege oamenii nu doar prin muzică, ci prin diversitatea activităților de până la concert.

 

 

Tudor Chirilă : În ultima vreme oamenii vor să trăiască din plin și să amestece experiențele. Și e normal după atâtea restricții, să vrei să trăiești totul. Să vrei să fii în toate locurile și să experimentezi mai multe stări la un loc. Și noi simțim nevoia asta. Și atunci ne-am zis să încercăm mai mult decât un turneu cu zece concerte, să oferim oamenilor muzica noastră în spații frumoase unde se pot crea comunități de o zi. Spații în care oamenii să se întâlnească, să se răcorească, să vorbească, să cumpere o carte, să bea o cafea bună sau să se tolănească la umbră și să nu facă nimic până la concert. Ne e dor să cântâm, dar mai mult decât asta sau poate la fel de mult ne e dor să vedem oamenii împreună bucurându- se de o zi cu diverse activități și să fim alături de ei. Așa că muzica noastră a devenit un pretext pentru VAMA NECONVENȚIONAL.”


În total vor fi puse în vânzare 2000 de bilete pe fiecare din cele 10 locatii ale turneului. Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atat pentru fanii vaccinați cat si pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapida efectuat in zia evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ in ultimele 72 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/ testare  printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori. 
Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar sa fie posesori ai unui bilet valabil si pot intra la concert. 

Vama este formată din Tudor Chirila - voce, Eugen Caminschi - Chitară, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian Clopo - tobe, Dan Lucian - bas
Evenimentul este organizat de Agenția de Vise. Partenerii media sunt PRO TV Plus, KISS FM și REPUBLICA, iar comunicarea este asigurată de agenția The Plan Communication.

Vama este una din trupele care s-a reinventat constant în timpul pandemiei și a produs conținut de top prin canalele de social media: Absolvirus - petrecerea online pentru absolvenții de liceu și facultate care nu au beneficiat de un banchet în 2020, VAMAFEST - primul festival digital al unei trupe din România, un maraton de muzică și educație care s-a întins pe două zile, și Vama deschide Vama - un dublu concert la apus și răsărit care s-a remarcat prin calitatea producției și direcția cinematografică, unic în peisajul muzical de streaming, cu 3200 de bilete vândute online.

 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles