COMPACT, TROOPER, ALTAR, OLYMPUS MONS
22
aug
COMPACT, TROOPER, ALTAR, OLYMPUS MONS
Romexpo, Bucuresti
22 august 2021, Ora 18:00

Info eveniment

Program concert 22.08.2021

18:00 - acces public

7.00 - 7.30 - Olympus Mons

7.40 - 8.30 - Altar

8.40 - 9.40 - Trooper

9.50 - 10.50 - Compact


Seria de evenimente #ReStart continu
ă cu patru concerte rock incendiare!

 

Compact - Paul Ciuci

“Fata din vis” este fără doar si poate hit-ul unor generații întregi de iubitori de muzica. La 40 de ani dupa ce Paul Ciuci, solistul, chitaristul si compozitorul trupei “Compact” a oferit aceasta piesa publicului, si prin ea direcție stilistică a trupei, fanii formației sunt așteptați din nou pentru a o cânta alături de cei dragi.

Concertul va reprezenta o trecere in revistă a succeselor cu care trupa v-a obișnuit deja, prilej de a va aduce aminte de vacanțele de la Costinesti, de baladele si piesele ritmate prezente in orice concert al formației, de mesajele pozitive transmise prin ele, atat de necesare in vremurile pe care le traversam si, desigur, de timbrul vocal inconfundabil al celui ce se confunda cu istoria COMPACT.

https://www.youtube.com/watch?v=Tiy39dobgNk

 

 

Trooper

Cu o activitate de peste 25 de ani, au în spate peste 800 de concerte, 9 albume de studio, concerte alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Whitesnake, Judas Priest, Europe etc. Trooper este una dintre cele mai active trupe românești. În decursul anilor, piesele Trooper au reușit să atragă tot mai mulți oameni. "Tari ca Munții", "Strigăt", "Destin", "Maturizare", "Două Roți", "Trec Anii", "Dragoste Falsă" vor răsuna de pe scenă și în 22 August.

 

https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA

 

 

Altar
Înfiinţată la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din România. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important şi consistent capitol din istoria muzicii rock româneşti, editând două EP-uri şi cinci albume, concentrând cu succes în toată ţara, fiind nominalizată şi desemnată în repetate rânduri de către public şi presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.

ALTAR a bifat numeroase participări în cadrul evenimentelor şi festivalurilor de anvergură din țară şi nu numai: Skip Rock, Peninsula, Posada, Rock’n Iaşi, Bucovina Rock Castle, Sziget Festival - Ungaria ,Wacken Open Air – Germania.

Pentru concertele din 2016, ALTAR pune în scenă „Rapsodia Românească”, un show rock modern, cu inserţii electro şi etno-folclorice, proiecţii video dinamice, un adevărat spectacol audio-vizual de calibru internaţional .

https://www.youtube.com/watch?v=geq-8IdJ-qk

 

Olympus Mons

Castigatoarea Marelui Premiu al concursului Posada Rock 2020, trupă românească de doom metal, Olympus Mons –OM – a fost lansată in 2018 de catre membrii fondatori Victor Frunza (voce), Cristi Lincu (chitara), Alex Toderasc (chitara bass), Cristi Filipescu (tobe) si Eugenia Antonia Pupeza (clape). Dovada a puternicii chimii muzicale care ii leaga, drumul pana la compozitie a fost scurt, in doar cateva luni trupa avand deja finisate 7 piese. Olympus Mons a lansat primul video oficial in decembrie 2019 pentru piesa “The Heavens Below”,urmat in februarie anul acesta de “Darkness Takes Over”. Formatia aduce un sunet proaspăt in industria de doom metal autohtonă, cu piese noi care vorbesc profund despre experiențele personale ale membrilor trupe si își propun sa aibă un impact emoțional puternic asupra publicului lor.

In timpul epidemiei, OM a compus doua piese noi, una dintre ele, Dark Mantra, fiind deja prezentată publicului si fanilor pe canalul oficial de YouTube. Crimson Dreams și-a făcut debutul live in cadrul concursului Posada Rock 2020, din Quantic, acolo unde de altfel Olympus Mons a castigat Marele Premiu al competiției si un premiu special oferit de Psychosounds Music.

In mai, formația a lansat primul album de studio, „Healer”, compus din noua piese si care poate fi ascultat si cumparat momentan de pe bandcamp. „Healer” beneficiază de contribuția importantă lui Aaron Stainthorpe de la celebra formatie My Dying Bride, pe 5 piese, si de frumoasă voce a lui Stacey Gaunt (Plague of Angels, Broken Piano) pe “Crimson Dreams”.

https://www.youtube.com/watch?v=tCSggGUmAbQ

*Accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR.

Cei care sunt nevaccinați se pot testa direct la locație contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovadă cu rezultat negativ a unei testări RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore)

Pentru copiii sub 12 ani nu este necesară nici o dovadă medicala pentru participarea la spectacol.

Cei vaccinați sunt rugați să prezinte dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.

 
Accesul este interzis cu mâncare, băutură, medicamente și obiecte contondente.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles