The INNER- Mapping inside
3-5
iun
The INNER- Mapping inside
Cinema Florin Piersic, Cluj Napoca
3 - 5 iunie 2022

Info eveniment

The INNER 
- Mapping inside -

 

3-5  iunie 2022

Cluj-Napoca

The INNER este un eveniment concept dedicat stării de bine și sănătății mintale. Te invităm să aprofundezi practici și concepte menite să faciliteze relaxarea, restaurarea stării de bine și arhitectura ta interioară, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții.

 

În perioada 3 - 5 iunie 2022, în cadrul The INNER, se vor reuni la Cluj-Napoca vizionari ai momentului, lideri spirituali, doctori în psihologie, filantropi și autori internaționali de succes, artiști, muzicieni și promotori ai păcii și filosofiei yoghine, pentru a crea o experiență unică și autentică dedicată armoniei dintre minte, corp și suflet.

 

Timp de 3 zile, veți putea participa la conferințe, concerte și veți putea alege din peste 15 de ateliere și seminarii unde se vor învăța practici de relaxare, cunoaștere și activare a corpului, mindfulness și meditații, tehnici de procesare și autocunoaștere, concerte cu muzică sacrală în locații inedite, sesiuni de yoga și conferințe susținute de nume recunoscute iar duminică, în ultima zi, ne împărtășim experiența la un brunch în aer liber. Printre workshop-urile și activitățile la care participații vor putea lua parte se numără: Sesiuni de Mindfulness, Hipnoterapie pentru reducerea stresului și anxietății, Psihodramă de grup, Terapie prin dans, explorarea unor tehnici de eliberarea stresului stocat în corp precum TRE sau Tai chi și multe altele.

 

Mai multe detalii si informatii pe: www.theinner.ro  

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles