PINOCCHIO
7
mar
PINOCCHIO
Calutul de mare , Constanta
7 martie 2021, Ora 12:00

Info eveniment

PINOCCHIO, după Carlo Collodi

(durata spectacolului 50 min.)

Regia și scenariul: Cristian Mitescu

Scenografia: Eugenia Tărășescu-Jianu

Muzica: Dan Bălan

Vârsta: 4 – 12 ani

 

In distribuție: Daniela Vlad, Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Alina Manțu

            Spectacolul "Pinocchio" este o comedie muzicală pentru copiii de peste 4 ani. În acest spectacol se cântă, se râde și...se minte mult.

            Este povestea unui băiețel mai puțin obișnuit, de fapt o marionetă năstrușnică și rebelă, cioplită dintr-un buștean năzdrăvan de bătrânul Gepetto. De fapt, nici nu este un băiat. Având un cap făcut din lemn şi trupul lui fiind cioplit dintr-un buștean năzdrăvan, Pinocchio este o marionetă. Ba, mai mult, o marionetă neastâmpărată!

            Spectacolul dă ocazia micuților să însoțească marioneta năzdrăvană într-o călătorie extraordinară şi plină de imaginație, al cărei comportament necuviincios o duce dintr-o nenorocire în alta , până când este înghițită de un monstru marin. În final, năstrușnicul Pinocchio este ademenit de promisiunea de a deveni un băiat ”adevărat”, cu condiția să-și schimbe năravurile, Pinocchio încearcă să devină cuminte. Dar, oare, faptele lui bune nu vin prea târziu?

            "O păpușă fără fire care vorbește, cântă, dansează, pe deasupra mai are și sentimente...nu am mai văzut până acum în viața de păpușar. Noi păpușarii făurim vise, mai frumoase, mai urâte...depinde.  Mulți copii nu știu sau nu înțeleg cât de complicată e această mașină de făurit vise căreia îi spunem teatru de păpuși, poate nici nu trebuie să știe. Păpușile, ca și actorii, trăiesc fiecare poveste pe care voi o vedeți pe scenă. De multe ori râd când le vine să plângă și glumesc când vor să tacă. Și asta numai pentru voi copii !"

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles