Legenda Martisorului
1 mar
15 apr
Legenda Martisorului
Live Stream, stream.entertix.ro, Bucuresti
1 mar - 15 apr 2021

Info eveniment

 

Așteptată și solicitată de cei mai mulți dintre iubitorii Artei Circului, difuzarea online a unor spectacole din repertoriul Circului Metropolitan București a debutat în luna Martie. 

Până la jumătatea lunii Aprilie, nu doar spectatorii din București, ci și cei din întreaga țară, precum și cei de peste hotare pot urmări Legenda Mărțișorului un spectacol de referință din repertoriul Circului Metropolitan București.

Până vom avea posibilitatea să ne reîntâlnim în Sala de Spectacole, vă așteptăm să vedeți sau să revedeți spectacolul nostru ”Legenda Mărțișorului”  -  care devine disponibil online în orice moment prin simpla achiziție a unui bilet de pe site-ul www.entertix.ro.

 

Pe parcursul celor 60 de minute vom afla Legenda Mărțișorului și de unde vine traditia acestei sărbători: Soarele și Luna, Prințul și iubita lui, lupta dintre bine și rău – sunt elementele dintr-un excepțional spectacol de acrobație, dresură și jonglerie.

 

Această poveste frumoasă, îi va înveseli pe copii și îi va ține pe cei mari cu sufletul la gură, în așteptarea primăverii.

 

Odată accesat de pe un device (laptop, telefon, smart TV, tabletă) de la o adresă de IP, link-ul nu va mai putea fi accesat din altă locație.

 

 

 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles