Crama Mierla Alba
25
apr
Crama Mierla Alba
Crama Mierla Alba,
25 aprilie 2021, Ora 11:00

Info eveniment

Daca si tu crezi in vorbele lui Tudor Musatescu care a spus "Vinul bun iti vorbeste despre el la ureche, cel prost se lauda in gura mare", este musai sa ne insotesti, sa auzi soaptele spuse de vinurile create de Valahorum si Mierla Alba la o degustare cu stil si mult bun-gust in inima zonei Dealul Mare, la distanta de numai o ora de Bucuresti. Cu vin produs dintr-o vie veche, plantata in 1974, vinurile de aici au o nota catifelata, o aroma aparte si un gust extrem de fin, fiind vinuri placute pentru oricine trece pragul micutei crame.

Cu putin sub 9 hectare, crama boutique produce vinuri artizanale de exceptie. Te invitam  duminica sa cunosti povestea si sa vezi oamenii si procedeele din spatele gusturilor, culorilor si uneori medaliilor castigate prin munca pe care o fac pana ca noi sa deschidem sticla si sa o savuram in casele noastre.

Cu numai 9 hectare de podgorie si cu sticle imbuteliate in numar de maxim 7000, crama isi propune sa gazduiasca grupuri mici si sa ofere experiente grozave. Vino sa afli si despre cea mai inalta cruce din piatra naturala din Romania si chiar sa degusti vinul cu acelasi nume, "Crucea Manafului". Hai sa auzi istoria locului, sa servesti un pahar chiar in turnul conacului din interiorul cramei, construit la 1928 si sa te intorci acasa dupa o dupa-amiza reusita.

Crama Mierla Albă valorifică un sol absolut special, care, deși aflat într-o zonă deluroasă, înaltă, păstrează urme marine vechi de milenii. Loc cald si deschis, cu o atmosferă intimă, relaxantă, prietenoasă, Crama Mierla Albă va seduce prin vinurile sale artizanale, pline de suflet si dragoste.

Te invitam sa sa simti dragostea si pasiunea fata de vin, auzite din gura omului care produce vinul. Ce altceva am putea adauga unei degustari, poate cateva bucati de branza maturata artizanal si cateva bucati de paine proaspata pentru neutralizare si gust mai intens? Ei bine, le avem pe toate pe 1 noiembrie aici la Mierla Alba in Dealul Mare. Cele 5 vinuri propuse pentru degustare sunt:


Valahorum Feteasca Alba 2019

Crucea Manafului Chardonnay 2018

Valahorum Busuioaca rose 2019

Crucea Manafului cupaj rosu 2017

Mierla Alba - Feteasca neagra si Merlot.


Rezerva-ti locul si hai sa te bucuri pentru minim doua ore de gusturi, zambete si povesti frumoase intr-o crama fabuloasa.

12.30 - Piata Victoriei.     Locuri disponibile: 7

Include: transport in van 7 locuri, apa, cafea, degustare 5 vinuri, platouri branzeturi, fructe si grisine.

Informatii suplimentare: florintunaru.tif@gmail.com

 

 
Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles