La Promenade
19
sep
La Promenade
Locatie secreta,
19 septembrie 2020, Ora 15:00

Info eveniment

Vara e pe terminate și vreau să profităm împreună de ultimele zile călduroase. Sâmbătă ne dăm întâlnire din nou, tot la înălțime. Unde? Vei afla în curând.

În privința ținutelor, ne inspirăm din culorile toamnei: portocaliu, maro, roz, roșu, verde, galben. De aici, aveți liber la imaginație! 

 

Ne vom bucura în siguranță, respectând absolut toate normele impuse de autorități. Suntem întotdeauna în conformitate cu legea, astfel că, la intrarea în cadrul evenimentului se va măsura temperatura și vor fi oferite gratuit măști de protecție. Dat fiind faptul că la acest eveniment vor avea acces un număr limitat de persoane și pentru că Chouette pune pe primul loc  sănătatea și siguranța tuturor, am pregatit câteva măsuri conform normelor pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 printre care și faptul că persoanele care nu vor respecta aceste măsuri, vor fi evacuate fără returnarea contravalorii biletului.

 

 

Trends & News
Summer Well Festival 2021
13-15
aug
Summer Well Festival 2021
Buftea
Domeniul Stirbey
EXIT 2.0
8-11
iul
EXIT 2.0
Novi Sad
Petrovaradin Fortress
NEVERSEA
NEVERSEA
Constanta
Neversea Beach
WE LOVE RETRO
21
nov
WE LOVE RETRO
Cluj Napoca
BT Arena - Sala Polivalenta
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles