POVESTI CU CAI, ZBOR SI UMOR
19
sep
POVESTI CU CAI, ZBOR SI UMOR
Circul Metropolitan Bucuresti - Open Air, Aleea Circului 15, Bucuresti
19 septembrie 2020, Ora 18:00

Info eveniment

Povești cu Cai, Zbor și Umor poposesc în primele zile ale toamnei, în arena exterioară a Circului Metropolian! Vineri, 11 septembrie 2020, începând cu ora 18.00, acrobați, călăreți și cai vă așteaptă să vă uimească, să vă înveselească și să vă facă să trăți basme adevărate, între frunzele și miresmele toamnei.

Magia Circului – Povești cu Cai, Zbor și Umor este un îndemn la visare și îndrăzneală, gânduri ce marchează curajul și bucuria. Apogeul reprezentațiilor jucate în aer liber, de artiștii Circului Metropolitan, pentru prima dată în România în acest an, în zona special amenajată în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15, o constituie combinația inedită între dresurile de cai, perfecțiunea echilibristicii la înălțime și farmecul numerelor de acrobație comică. 

Superbii cai, conduși magistral de Trupa de călăreți a Circului Metropolitan, completează perfect un spectacol nou plin de culoare, grație, forță, măiestrie și tensiune, în care acrobați, fachiri și atleți de mare prestigiu international vă fac să trăiți emoții rare, care își doresc să reinventeze anotimpuri. În fiecare seară de weekend, îi veți putea cunoaște, admira și vă veți putea transforma în prietenii artiștilor Circului Metropolitan București

În cel mai călduros septembrie, vom fi alături de Dumneavoastră., publicul nostru, în aer liber, printre adierile blânde de toamnă, Circul Metropolitan București va prezenta în continuare, în serile de weekend, numere de o complexitate aparte – acrobație la înălțime de 7 metri, echilibristică folosind tehnica „mâini în mâini„, numere comice cu elemente acrobatice sau cele cu cai fantastici, create special pentru a fi jucate în aer liber.

Toți cei care care vor trece pragul arenei exterioare a Circului, în condiții speciale de protecție, în raport cu exigențele momentului din punct de vedere sanitar, vor putea admira excelența, eleganța, precizia și performanța și se vor încărca de energie și multă veselie.

Artiștii Circului Metropolitan sunt pregătiți și își doresc să vă ofere momente unice!

Programul și regulamentul disponibile accesând pagina de Facebook sau website-ul www.circulmetropolitan.ro .

INFORMATII UTILE:

Copiii mai mici de 2 ani vor fi tinuti in brate si nu va fi necesara achizitionarea unui bilet.

Accesul in sala de spectacol este permis numai pana la ora de incepere a reprezentatiei; dupa aceasta ora, biletele isi pierd valabilitatea.

 

 

Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora indicata pe tichet nu da dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentatie ulterioara.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obtinuta contravaloarea acestora doar in cazul inlocuirii / anularii spectacolului de catre organizator.

Din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali si sa nu folositi telefoanele mobile pe durata spectacolului.

Pe durata desfasurarii spectacolelor, este interzisa folosirea aparatelor de inregistrat, audio sau video.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la spectacol in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul evenimentului.

Datorita conditiilor impuse de legile in vigoare suntem nevoiti sa respectam distanta obligatorie de 2 m, astfel ca biletele vor putea fi rezervate doar in pachete speciale, stabilite astfel: 1 loc, 2 locuri, 3 locuri si/sau 4 locuri. De asemenea va rugam sa respectati ora de sosire la spectacol.

Va rugam sa cititi urmatorul mesaj privind conduita sociala in vigoare in aceasta perioada. Va mulțumim!

Pentru ca experienta sa fie una placuta pentru toata lumea, va rugam sa respectati urmatoarele reguli de conduita sociala. Doar asa vom ramane cu totii in siguranta, iar vizionarea spectacolelor Circului Metropolitan Bucuresti se va transforma intr-o amintire draga.

Purtati masca de protectie pe toata durata spectacolului. Chiar daca aveti masca pe fata, noi vom sti cand va bucurati, caci zambetul se citeste in ochi.

Masuram temperatura la intrare. Conform reglementarilor in vigoare, suntem obligati sa va luam temperatura la intrare, iar in cazul in care depaseste 37,3 grade, nu va putem acorda accesul, dar va asteptam la alte reprezentatii.

Pastrati distanta. Daca ati venit la spectacol cu familia, stati impreuna si lasa-ti loc si celorlalti sa vizioneze un spectacol de poveste.

Va rugam sa respectati pe parcursul vizitei la noi indicatiile personalului Circului Metropolitan Bucuresti.

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol.

 

 

– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Respectati aceste reguli. Doar impreuna, transformam fiecare poveste intr-una cu final fericit

Durata spectacolului : 70 de minute.

 

Trends & News
Summer Well Festival 2021
13-15
aug
Summer Well Festival 2021
Buftea
Domeniul Stirbey
EXIT 2.0
8-11
iul
EXIT 2.0
Novi Sad
Petrovaradin Fortress
NEVERSEA
NEVERSEA
Constanta
Neversea Beach
WE LOVE RETRO
21
nov
WE LOVE RETRO
Cluj Napoca
BT Arena - Sala Polivalenta
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles