CONNECT-R  - Vara nu dorm
9
iun
CONNECT-R - Vara nu dorm
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
9 iunie 2021, Ora 20:00

Info eveniment

Ce pregătește Connect-R de ziua lui, pe 9 iunie! O să fie nebunie pe acorduri de Reggaeton!

 

Pe 9 iunie Conect-R își așteaptă fanii la un spectacol de zile mari la Sala Palatului! "Vara nu dorm" se numește al doilea mare concert pe care artistul îl va susține chiar de ziua lui! Dacă anul trecut a făcut senzație pe scena Sălii Palatului cu primul show pe care l-a susținut în fața a 4.000 de fani în delir, conceptul spectacolului fiind unul fără precedent în muzica românească, anul acesta Connect-R schimbă puțin macazul.  

 

"Da! Se întâmplă și anul acesta! Concertul "Eu sunt Ștefan" de anul trecut a fost un real succes, au fost 4.000 de oameni! Pentru al doilea an consecutiv îmi  fac ziua la Sala Palatului,  de data asta cu o tematică diferită.  Show-ul se va numi  "Vara nu dorm" și pentru că se potrivește foarte mult cu ziua mea de naștere, cu 9 iunie - sunt născut în mijlocul verii -  acesta va fi conceptul. Fiind  atașat muzical de vară, ca stil nu putea să se potrivească mai bine decât stilul Reggae care va predomina show-ul. Este vorba de un show estival, voi avea invitați care au avut hituri mari pentru vară, dar nu pot dezvălui surprizele! Pot  spune că va fi un show la fel de sincer și de dinamic ca cel de anul trecut. Voi aduce de data asta și un pic de iz cubanez pentru că  îl voi avea la percuție pe finul Ciupi, dar poate și 2-3 instrumentiști din Jamaica. Va fi un show de culoare, la propriu și la figurat, de la care nu trebuie să lipsească nimeni. Există deja precedentul de anul trecut, spectacolul "Eu sunt  Ștefan", recenziile sunt extraordinare, se  vorbește ca fiind cel mai sincer show de la Sala Palatului de până acum!", mărturisește Connect-R.

 

Concertul "Vara nu dorm" pe care Connect-R îl va susține pe data  9 iunie la Sala Palatului este organizat de Sprint Music.

 

Trends & News
Summer Well Festival 2021
13-15
aug
Summer Well Festival 2021
Buftea
Domeniul Stirbey
EXIT 2.0
8-11
iul
EXIT 2.0
Novi Sad
Petrovaradin Fortress
NEVERSEA
NEVERSEA
Constanta
Neversea Beach
WE LOVE RETRO
21
nov
WE LOVE RETRO
Cluj Napoca
BT Arena - Sala Polivalenta
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles