Teatru interactiv pentru copii 'Vrajitorul din Oz'
23
feb
Teatru interactiv pentru copii 'Vrajitorul din Oz'
Novotel Bucharest Centre, Calea Victoriei 37B, Bucuresti
23 februarie 2020, Ora 11:30

Info eveniment

Despre cartea lui Frank L. Baum „The Wonderful Wizard of Oz” (Minunatul Vrăjitor din Oz) s-a spus că este cea mai frumoasă și mai iubită carte din America.

 

Micuța școlăriță Dorothy visează la un loc mai bun undeva dincolo de curcubeu. Și iată că într-o zi este luată pe sus de o tornadă; își pierde cunoștința și visează că ea, cățelușul ei Toto, și căsuța lor zboară spre un tărâm magic numit Oz, unde o întâlnește pe Zâna cea Bună din Nord. Aceasta o îndrumă către Orașul de Smarald, unde locuiește Vrăjitorul din Oz, singurul care o poate ajuta să se întoarcă acasă. Pe drum, Dorothy întâlnește câteva personaje fantastice, care mai de care mai colorat și mai haios. Împreună pleacă în căutarea Vrăjitorului, pentru a-l ruga să le îndeplinească dorințele: Dorothy vrea să se întoarcă acasă, Omul de Tinichea își dorește să aibă minte, Sperietoarea de Ciori își dorește să aibă o inimă, iar Leul cel Laș - curaj. În cele din urmă, dovedindu-și curajul, mărinimia și istețimea, fiecare dintre ei își transformă dorința în realitate. Peripețiile lui Dorothy ne distrează, cântecelele ne fac să uităm cum trece timpul și, în călătoria noastră spre Oz, aflăm lucruri minunate: curajul este în fiecare dintre noi, trebuie doar să ne ascultăm inima și ea ne va vorbi despre bunătate și iubire, mintea fiecăruia dintre noi este ascuțită, trebuie doar să o lăsăm liberă.

Vrăjitorul din Oz, fie că există cu adevărat, fie că nu, reprezintă drumul nostru spre a ne descoperi; doar descoperindu-ne putem deveni mai buni, mai isteți, mai prietenoși. Iar prietenia este la mare cinste în această poveste. Prietenia pe care copiii o vor lega cu personajele în drumul lor spre Oz!

 

Spectacolul durează 40’ şi actorii vor interpreta în faţa copiilor 6 personaje: Dorothy, Zâna cea Bună, Omul de Tinichea, Sperietoarea de Ciori, Leul cel Laș, Vrăjitorul din Oz.

 

Fragmente din spectacol puteți urmări aici:

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles