AVISHAI COHEN’s “Big Vicious”
19
oct
AVISHAI COHEN’s “Big Vicious”
Luceafarul (ex CinemaPro), Blvd. I. C. Bratianu nr 6, Bucuresti
19 octombrie 2020

Info eveniment

Din cauza situatiei actuale, Avihai Cohen si-a reprogramat turneul pentru primavara anului viitor (2021). Noua data va fi comunicata in cel mai scurt timp posibil. 

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS prezinta cu mandrie in Romania
 AVISHAI COHEN’s “BIG VICIOUS”

Dupa trei concerte aclamate de publicul din Romania (Sala Radio, Noiembrie 2016, Cinema Pro 2018/19), iata ca Jazz Syndicate Live Sessions il readuce pe apreciatul trompetist pentru un nou concert eveniment.

 Votat timp de trei ani consecutiv drept “Rising Star” de catre prestigioasa DownBeat Jazz Magazine - Cohen a devenit recunoscut la nivel mondial ca un muzician cu un sunet individual si un spirit iscoditor, un tot mai creativ interpret-compozitor deschis la mai multe genuri jazzistice precum și un activ sef de formatie sau sideman. Prestigioasa publicatie The New York Times l-a descris ca fiind "un trompetist extravagant de inzestrat, relaxat și sentimental... combinând cu dexteritate sensibilitatea și flerul", în timp ce Chicago Reader l-a considerat ca fiind "probabil cel mai interesant muzician de jazz israelian din lume”.

 Prezentat in premiera publicului bucurestean, “Big Vicious” este o aventura in care Avishai risca genul, avandu-si originea in mai multe sedinte improivizate din Lower East Side. Premisa initiala era aceea de a construi linii melodice instrumentale bazate pe riffuri de pop-rock, folosind o sectie ritmica in oglinda (doua baterii si doua chitare), cu Cohen regizand si suprapunand liniile sale melodice distinctive. Muzica creata in acest creuzet este o combinatie de motive compuse, ritmuri pop-rock si improvitatie de jazz care functioneaza atat intr-un mic club obscur, cat si pe scena unui mare festival.

 In seara de 19 Octombrie, pe scena de la “Cinema Pro”, vor urca:

Avishai Cohen - trompeta; Yonathan Albalak – chitara electrica; Uri Ramirez – chitara si bass electric; Aviv Cohen – baterie; Ziz Ravitz – baterie; 

Evenimentul “AVISHAI COHEN’s BIG VICIOUS”, face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions.

PROGRAM:

Concertul “AVISHAI COHEN - ” va avea loc pe data de 19 Octombrie 2020, ora 20:00 la Sala “Cinema Pro” din București.

Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului. 

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

VIDEO:

http://bit.ly/2uuvmrz

http://bit.ly/37IGrUf

Eveniment recomandat de MAGIC FM!

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles