CRISTI MINCULESCU, VALTER&BORO 40
5
mar
CRISTI MINCULESCU, VALTER&BORO 40
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
5 martie 2022, Ora 19:30

Info eveniment

CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO
40
5 MARTIE 2022, ora 19.30, Sala Palatului

 

Societatea organizatoare anunta amanarea spectacolului concert “40 de ani – Cristi Minculescu, Valter si Boro” din 20 noiembrie 2021 de la Sala Palatului, pentru data de 5 martie 2022. Aceasta masura a fost luata independent de vointa noastra, datorita situatiei actuale pandemice si restrictiilor in vigoare ce nu ne permit desfasurarea spectacolului.

Biletele cumparate raman in continuare valabile pentru data reprogramarii.

Multumim pentru intelegere!

 

          În data de 5 MARTIE 2022, Sala Palatului din București găzduiește un spectacol eveniment marcat de împlinirea a 40 de ani din momentul în care Cristi Minculescu, Valter & Boro și-au pus amprenta definitiv asupra fenomenului unic care avea să devină simbolul unei națiuni – “IRIS”.

         “Aniversarea a 40 de ani de carieră este un milestone pe care nu îl puteam ignora. Atât publicul român, cât și cei trei sărbătoriți, aveau nevoie de o celebrare grandioasă așa cum va fi acest concert. Noi l-am conceput ca o punte între generații, un show special unde își dau întâlnire mari nume ale scenei muzicale românești și care va genera multă emoție”, ne-au declarat organizatorii evenimentului.

           Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă, asemenea marilor staruri rock internaționale, fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii românești.

           Minunata rebeliune a interpretărilor sale, starea de libertate transmisă atâtor generații, mesajul nealterat al muzicii sale care ne face să trăim viața la maxim, sunt doar câteva ingrediente ale spiritului rock transmis de artist în peste 40 de ani de carieră.

           Un frontman desăvârșit și un star prin excelență, Cristi Minculescu a schimbat pentru totdeauna muzica românească, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului românesc.

          “Sunt foarte fericit că putem sărbători un moment atât de important pentru noi împreună cu publicul fără de care nu am fi ajuns la performanțele pe care le avem, dar și alături de prieteni dragi, artiști desăvârșiți, alături de care abia așteptăm să urcăm pe scenă: Felicia Filip, Ștefan Bănică, Pacha Man, corul de copii „Cor cu dor”” – Cristi Minculescu.

           Concertul aniversar va avea loc în data de 5 martie 2022, ora 19.30 la Sala Palatului din București, biletele putând fi achiziționate de la casa de bilete a Salii Palatului, precum si online pe vandbilete.ro, iabilet.ro, myticket.ro si entertix.ro, salapalatului.ro, eventim.ro, blt.ro

Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles