De la noi...pentru voi...Spectacol de muzica si dans
16
feb
De la noi...pentru voi...Spectacol de muzica si dans
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
16 februarie 2020, Ora 20:00

Info eveniment

De la Noi ..pentru Voi...

in preajma zilei de Valentine’s Day ...muzica..dans...iubire

 

Spectacol de muzica si dans cu participarea extraordinara a trupei SEMNAL M – artisti de valoare a muzicii romanesti - una dintre cele mai cunoscute şi mai longevive trupe pop-rock româneşti.

Formația Semnal M nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Ia-ți prietenii cu tine și vino să retrăiești emoția cântecelor marca Semnal M.

 

 

Invitati din Italia FABIO CIARDELLA – ELISABETTA DELLA SANTA – doi solisti care au incantat milioane de persoane cu vocea lor, prezenti pentru prima data in Romania , au ales Clujul.

 

NELU NICOARA (ENGLEZU’) – legenda care se reinventează! Una dintre cele mai răsunătoare voci din Cluj - Cine nu a auzit de acest artist talentat care, în timp, a devenit o legendă vie? Trubadurul iubirii cum ne place sa il numim, cel care reuseste sa transmita emotii cu vocea sa.

 

CRISTINA BLEANDURA HADJIU – concertul unei tinere basarabence care a studiat jazz-ul la Moscova. A facut actorie la Galaţi şi a debutat deja pe o scenă internaţională cu diferite piese si musical. Un mare succes in rolul Julietei din musicalul Romeo si Julieta fiind numita “o Julietă de pe ambele maluri ale Prutului “ Prin vocea sa extraordinara transmite toata dragostea ei pentru muzica.

 

XENIA COSTINAR - Dupa colaborarea cu DJ Project pentru piesa “Ochii care nu se vad”, talentata Xenia Costinar, o artista cu un potential mare dintre artistii noii generatii de la Cat Music isi doreste ca piesele pe care le va lansa sa aiba succes, atat national, cat si international .

Xenia are in palmares un numar impresionant de trofee, cum ar fi locul 1 in cadrul concursului de pian Marcello Cusi, Milano, “Concours Musical de France” din Paris, premiul special Palma De Mallorca, concursul international Carl Filtch si multe altele. Xenia a sustinut concerte alaturi de Filarmonica Dinu Lipatti din Baia Mare, iar in prezent este studenta la Academia de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, sectia canto-opera (soprana lirica).

 

 

Mario Dance Atelier excelent coregraf international, artist care a dedicat viata dansului va imbogati aceasta seara cu dansatori profesionisti care cred in arta, muzica si dans, pentru care dansul este viata. 

 

Artisti talentati, profesionisti si voi spectatori minunati ne dam intalnire in 16 Februarie 2020 la ora 20,00 exact in inima Clujului la Casa de Cultura a Studentilor!

 

De la noi...pentru voi din inima

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles