Alina Manole – Concert de final de an
16
dec
Alina Manole – Concert de final de an
The Pub Universitatii, Bulevardul Regina Elisabeta 9, Bucuresti
16 decembrie 2019, Ora 20:30

Info eveniment

Alina Manole – Concert de final de an
16 decembrie, ora 20:30
The Pub, București
De 10 ani, Alina Manole invită publicul la întâlniri muzicale de decembrie în care se întâmplă, invariabil, două lucruri: spectatorii primesc un cadou din partea artistei și au ocazia să audă în playlist-ul de concert și câteva colinde.

Anul acesta, cvartetul lunii decembrie va reflecta minunat aventura primului deceniu de existență a Lunii Pătrate, vis lansat oficial în 2009 și care astăzi înseamnă cântec, album, casă de discuri, editură, emisiune radio și un univers de spectatori din ce in ce mai mare. În plus, fiind vorba de un epilog al anului muzical, planeta muzicală primește fundă roșie, piticii se adună toți în fața scenei, Alina Manole are emoții cât pentru tot deceniul, ”păcătoșii” se simt eliberați de adevărurile iubirii și pot aștepta fericiți Crăciunul.

Formula de concert o va aduce pe artistă alături de muzicieni minunați ai momentului: Raul Kusak (pian), Dan Nicolau (trompetă), Claudiu Purcărin (tobe).

Locul întâlnirii se află la Km 0 al Bucureștiului, în clubul THE PUB (http://www.the-pub.ro/), loc perfect pentru a găzdui o întâlnire elegantă de lunatici. Concertul va avea loc luni, 16 decembrie, de la ora 20:30.

Cei care doresc să vină la această ultimă întâlnire muzicală a lui 2019 cu Alina Manole sunt invitați să își cumpere bilete prin Myticket.ro sau Entertix.ro. Bilete early bird – 35 de lei (în limita a 40 de bilete), presale – 45 de lei (după epuizarea early bird, până la data de 10 decembrie), sale – 50 de lei (10 decembrie – 16 decembrie). Biletele sunt cu acces general. După achiziționarea biletelor este necesară rezervarea de locuri la mese la numărul de telefon (0728 843 782, în fiecare zi între orele 12:00 și 24:00). 

Vă rugăm să nu faceți rezervări fără a avea bilet, căci nu se știe câte bilete vor mai fi disponibile la club în seara evenimentului! :)
 
Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles