CHRISTMAS TALES - Dance Show
21
dec
CHRISTMAS TALES - Dance Show
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
21 decembrie 2019, Ora 14:00

Info eveniment

Acum zece ani urcam visatori, cu ambitii mari si oameni talentati, pe scena primului “Spectacol de Craciun”! ????Azi ne minunam de toate momentele extraordinare care ne-au adus aici ❤️

Anii au trecut intr-o clipita, iar acum nu sarbatorim doar al zecela spectacol ci sarbatorim zece generatii diferite de dansatori, zece ani de prietenii, zece ani de evolutie si o echipa de nota ZECE ❤️????

Daca acum 10 ierni organizam primul spectacol intr-un mall cu un numar limitat de spectatori (si eram extrem de recunoscatori ca putem face asta), acum umplem sali intregi de spectacole cu productiile noastre si ni se umple inimile de emotie si fericire ca IMPREUNA am ajuns aici!

In 21 DECEMBRIE, sarbatorim impreuna cu voi, T-Dance CHRISTMAS TALES Dance Show, in care echipele de incepatori si intermediari, conduse de MADA, OANA, DENIS, ANDRA, ALEXANDRA si CORINA, vor pune in scena povesti induiosatoare de Craciun.

Asadar, fie ca ati fost alaturi e noi la inceput, sau v-ati alaturat pe parcurs, vaasteptam cu bratele deschise sa sarbatoriti cu noi :)
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles