Atelier de dezvoltare personala pentru copii – povestea din poveste
26
nov
Atelier de dezvoltare personala pentru copii – povestea din poveste
Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, Str. Biserica Amzei, nr. 21-23, Bucuresti
26 noiembrie 2019, Ora 18:00

Info eveniment

ATELIER DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU COPII – „POVESTEA DIN POVESTE”

 

Atelier pentru copii cu vârsta între 6 și 10 ani

Durată: 1h30

 

Fiecare părinte dorește să-și pregătească copilul pentru viitor. Dar cum arată viitorul, ce fel de valori vor fi solicitate și ce meserii vor mai exista? Cu greu putem ști. Putem însă să îi ajutăm să devină oameni puternici, sociabili, comunicativi, creatori, toleranți, deschiși la tot ce este nou. Iar acest lucru este exact ceea ce ne propunem prin organizarea unui nou atelier dedicat celor mici: Atelierul de dezvoltare personală pentru copii – „Povestea din poveste”.

 

Dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, atelierul le oferă participanților oportunitatea de a experimenta și explora, de a interpreta și de a se juca în mod creativ, dar și de a-și înțelege și controla emoțiile și reacțiile cu ajutorul situațiilor și personajelor din povești, care devin instrumente de dezvoltare a abilităților sociale, emoționale și cognitive.

 

Astfel, fiecare atelier din seria de patru întâlniri care vor avea loc în luna noiembrie propune o nouă temă de lucru și o nouă poveste: atât titluri clasice precum „Scufița Roșie” sau „Cenușăreasa”, cât și titluri mai puțin cunoscute, cum sunt „De ce are iepurașul urechile lungi? sau „Magazinul cu jucării”. Pornind de la acestea, copiii sunt încurajați să-și folosească imaginația pentru a crea și interpreta alte povești și scenariipovestea lupului flămând, povestea prințului care a pornit în căutarea Cenușăresei sau a domnului crocodil care și-a dorit un fluier magic.

 

Calendarul atelierului în luna noiembrie:

·       05 noiembrie, ora 18:00 – Atelierul #1 – „Scufița Roșie”

·       12 noiembrie, ora 18:00 – Atelierul #2 – „De ce are iepurașul urechile lungi?”

·       19 noiembrie, ora 18:00  Atelierul #3 – „Cenușăreasa”

·       26 noiembrie, ora 18:00 – Atelierul #4 – „Magazinul cu jucării”

 

Despre coordonator:

Absolventă a Institutului de Teatru din Târgu Mureș, Facultatea de Teatru, actrița Marcela Andrei a devenit parte din familia Teatrului Ion Creangă acum mai bine de 35 de ani, dând viață unor personaje memorabile în producțiile dedicate publicului tânăr. În stagiunea actuală poate fi urmărită în spectacolele Goe în Țara Minunilor, în regia lui Puiu Șerban (rol: Tanti Mița) sau Spaima zmeilor, pus în scenă de Gelu Colceag (rol: Sfântul Ilie). Dincolo de activitatea susținută pe scenă, Marcela Andrei este cunoscută micuților spectatori și în calitate de coordonator de cursuri și ateliere de teatru.

 

Trends & News
NEVERSEA
NEVERSEA
Constanta
Neversea Beach
MACANACHE - GEAMANU | Bucuresti
21
aug
MACANACHE - GEAMANU | Bucuresti
Bucuresti
KOVILTIR URBAN GARDEN
Summer Well Festival 2021
13-15
aug
Summer Well Festival 2021
Buftea
Domeniul Stirbey
WE LOVE RETRO
21
nov
WE LOVE RETRO
Cluj Napoca
BT Arena - Sala Polivalenta
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles