Gala Corneliu Coposu - Concert Extraordinar JAN AKKERMAN
11
nov
Gala Corneliu Coposu - Concert Extraordinar JAN AKKERMAN
Teatrul National Bucuresti, Bld. Nicolae Balcescu Nr.2, Bucuresti
11 noiembrie 2019, Ora 19:00

Info eveniment

CONCERT CARITABIL SUSTINUT DE JAN AKKERMAN
CU OCAZIA GALEI CORNELIU COPOSU, EDIȚIA A IV-A, 2019
Eveniment prezentat de FUNDATIA CORNELIU COPOSU impreuna cu
FUNDATIA HANNS SEIDEL si FUNDATIA ACADEMIA CIVICA

 

Bucuresti, 17 octombrie, 2019 - FUNDATIA CORNELIU COPOSU impreuna cu FUNDATIA HANNS SEIDEL si FUNDATIA ACADEMIA CIVICA organizeaza pe data de 11 noiembrie, 2019, la Teatrul Național (Sala Mare), cu incepere de la ora 18.30, “GALA CORNELIU COPOSU – Editia a IV-a”. In cadrul evenimentului va avea loc lansarea volumului de poezii semnate de CORNELIU COPOSU si un extraordinar CONCERT CARITABIL semnat de inconfundabilul JAN AKKERMAN.

In cadrul GALEI de anul acesta, FUNDATIA CORNELIU COPOSU si partenerii sai vor lansa un volum de versuri de CORNELIU COPOSU, gandite in detentie si scrise dupa 17 ani, la iesirea din inchisoare.

Cuvant inainte: ANA BLANDIANA.

Prezinta: ALEX STEFANESCU.

Cele mai frumoase poeme vor fi citite de ION CARAMITRU

Jan Akkerman, cunoscutul artist olandez si considerat unul din cei mai mari chitaristi ai lumii, este invitat la Bucuresti sa sustina un concert caritabil in cadrul Galei, unde va interpreta, alaturi de trupa sa, piese de pe ultimul album, "Close Beauty", ce va fi lansat pe 25 octombrie anul acesta, dupa 8 ani de pauza, dar si piese consacrate din repertoriul sau artistic de peste 50 de ani.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua eventim.ro, entertix.ro, mystage.ro si la Casa de bilete a Teatrului National, la urmatoarele categorii de preturi:

CATEGORIA I – 349 lei

CATEGORIA II – 300 lei

CATEGORIA III – 249 lei

CATEGORIA IV – 199 lei

CATEGORIA V– 99 lei

 

 

In acest an, sumele obtinute din vanzarea biletelor si din alte donatii, vor fi directionate catre scolile cu predare in limba romana din nordul Bucovinei (Ucraina), pentru realizarea si dotarea laboratoarelor de limba si literatura romana.

Donatiile vor putea fi facute in contul special deschis la Banca Comerciala Romana:  RO56 RNCB 0082 0441 5695 0010, cu mențiunea

“PENTRU SCOLILE DIN NORDUL BUCOVINEI”.

 

Ca in fiecare an, GALA CORNELIU COPOSU debutează cu premierea castigatorilor concursului de eseuri, aflat la a IV-a editie, anul acesta avand tema “PRIN CE DIFERA ROMANIA DIN 2019 DE ROMANIA DE PANA IN 1989”?

Juriul este format din:

Ana Blandiana, scriitor, presedinte al juriului;

Doina Alexandru, jurnalist;

Dan Pavel, profesor de stiinţe politice;

Ioana Boca, istoric;

Tudor Calin Zarojanu, scriitor si jurnalist.

 

Premiile acordate vor fi dupa cum urmeaza:

Premiul I – 3000 lei

Premiul II – 1200 lei

Premiul III – 800 lei

FUNDATIA CORNELIU COPOSU isi propune, incepand din acest an, sa lanseze campanii de strangere de fonduri pentru promovarea si punerea in practica a unor cauze si teluri pentru care a luptat si a militat CORNELIU COPOSU, pentru care si-a dedicat atatia ani din viata si, nu in ultimul rand, pentru care FUNDATIA CORNELIU COPOSU si-a asumat rolul de continuator al transmiterii valorilor si moralitătii celui care a fost Corneliu Coposu.

FUNDATIA CORNELIU COPOSU a stabilit ca obiectiv pentru acest an, strangerea de fonduri pentru scoli romanesti din nordul Bucovinei (Ucraina) prin intermediul unui concert extraordinar sustinut de celebrul artist olandez, chitarist de exceptie, JAN AKKERMAN.

Sumele obtinute din vanzarea biletelor pentru evenimentul anuntat si donațiile private facute de toti sustinatorii cauzei fundatiei vor fi directionate, anul acesta, pentru dotarea si facilitarea unor proiecte de sustinere a copiilor scolilor romanesti din nordul Bucovinei.

Contul deschis cu aceasta ocazie, va ramane operabil pană la data de 31 decembrie 2019, pentru cei ce doresc să faca donatii si dupa eveniment.

La Gala vor fi prezenti beneficiari ai donatiilor.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles