Bolyai pálya SOS!
31
dec
Bolyai pálya SOS!
Baza sportiva Bolyai Farkas, Targu Mures
31 decembrie 2020

Info eveniment

Bolyai pálya SOS!

 

A célja ennek a szuper-eseménynek a közösség összekovácsolása egy közös célkitűzés által, amely a Bolyai Farkas Elméleti Líceum sportpályájának a felújítása a terület szimbólikus örökbefogadása révén.

 

Minden marosvásárhelyi, volt-, jelenlegi és jövőbeli bolyais középiskolás; szülők, akiknek a gyerekei most vagy a jövőben diákjai lesznek ennek a zseniális líceumnak: itt az idő! Lehetőséged adatott, hogy részesévé válj egy kivételes projektnek.

 

50 RON értékkel örökbe fogadhatsz egy négyzetmétert a sportpálya műgyepéből. Kiválaszthatod a számodra legkedvesebb területet, a legideálisabb helyen és így biztos léptekkel felújul a pálya.

 

Amit most olvasol egy nagyon lelkes, volt „bolyais” csapat álma, akik azt szeretnék, hogy ez minden olyan embernek az álmává váljon, akinek számít a gyerekei jövője, lehetőséget biztosítva egy jobb életvitelhez mozgás által. Biztosak vagyunk benne, hogy együtt valóra válthatjuk ezt az álmot!

 

Marosvásárhelyi vagy? Volt-, jelenlegi vagy jövőbeli diák vagy? Egy ilyen gyerek szülője vagy? Vagy csak imádsz segíteni? Meghívlak válaszd ki a saját négyzetmétered!

 

Kijelentheted, hogy létfontosságú része lettél egy rendkívüli gesztusnak.

 

 „Négyzetméterem pályát ment!”-mondtad

SOS Terenul de sport Bolyai

Obiectivul acestui super eveniment este
dezvoltarea comunității printr-un scop comun, acesta fiind restaurarea terenului sportiv al Liceului Teoretic Bolyai Farkas prin adoptarea simbolică a terenului.

 

 Toți târgumureșenii, foștii-, actualii sau viitorii liceeni Bolyai Farkas, părinți ai căror copii sunt sau vor fi elevi la acest liceu genial a sosit timpul! Ai oportunitatea de a face parte dintr-un proiect excepțional.

 

Cu 50 de RON poți adopta un metru pătrat din gazonul artificial al terenului sportiv. Poți să-ți alegi propriul metru pătrat, cel mai simpatic ție, în locul cel mai ideal și în așa fel, cu pași încrezători se va renova noul teren.

 

Ce citești acum este visul unui grup foarte entuziasmat de foști liceeni Bolyai Farkas, ei dorind ca acesta să devină visul tuturor celorlaltor persoane cărora le pasă de viitorul copiilor lor, ca ei să aibă posibiliatea de a-și îmbunătății stilul de viață prin mișcare. Suntem siguri că împreună reușim să realizăm acest vis.

 

Ești târgumureșean? Fost, actual sau viitor elev? Ești părintele unui elev acual sau viitor? Sau doar adori să ajuți? Te invităm să-ți alegi propriul tău metru pătrat!

 

Poți afirma că ai devenit o parte esențială al unui gest extraordinar.

 

„Terenul e salvat de-al meu metru pătrat.”- ai spus.

Trends & News
Summer Well Festival 2021
13-15
aug
Summer Well Festival 2021
Buftea
Domeniul Stirbey
EXIT 2.0
8-11
iul
EXIT 2.0
Novi Sad
Petrovaradin Fortress
NEVERSEA
NEVERSEA
Constanta
Neversea Beach
WE LOVE RETRO
21
nov
WE LOVE RETRO
Cluj Napoca
BT Arena - Sala Polivalenta
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles