Conferinta Torent 2019: O credinta vie
18-20
oct
Conferinta Torent 2019: O credinta vie
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
18 - 20 octombrie 2019, Ora 19:00

Info eveniment

În data de 18-20 Octombrie te invităm să fii alături de noi la a 12-a ediție a Conferinței Torent.

 

Conferința Torent este un eveniment anual, organizat de Biserica Casa-Tâmplarului Cluj-Napoca.

 

Prima Conferință Torent a avut loc în anul 2008

 

Viziunea și dorința inimii noastre este să ridicăm și să echipăm o generație de tineri care trăiesc cu pasiune pentru Isus și fac diferență în familiile, universitățile și bisericile lor.

 

Credem că tinerii sunt valoroși. Prin intermediul acestor conferințe suntem dedicați să dezvoltăm potențialul pe care Dumnezeu l-a investit în ei. Conferința Torent este locul unde tinerii acestei generații pot petrece trei zile în Închinare, Cuvânt și Relații autentice, să fie încurajați, provocați și întărți de mesajul Cuvântului lui Dumnezeu. 

 

"O CREDINȚĂ VIE"

 

[VIZIUNE]

 

CONDIȚIA UMANĂ A FOST TESTATĂ DINTOTDEAUNA

 

DEALUNGUL TIMPULUI, OMENIREA S-A ADAPTAT LA ORICE CONDIȚIE DE EXISTENȚĂ. OMUL ÎNTOTDEAUNA A DORIT SĂ CUNOASCĂ MAI MULT, SĂ DOREASCĂ MAI MULT DE LA VIAȚĂ ȘI SĂ PĂȘEASCĂ DE FIECARE DATĂ MAI DEPARTE. AȘA OMUL A DESCOPERIT NOI ORIZONTURI ÎN FIECARE DOMENIU.

 

DAR CÂT DE DEPARTE AM PĂȘIT NOI ÎN CEEA CE NUMIM ASTĂZI CREDINȚĂ?

 

ÎNTR-O LUME CARE PUNE TOTUL LA ÎNDOIALĂ ESTE IMPORTANT SĂ PUTEM PĂȘI FĂRĂ FRICĂ ÎN NECUNOSCUT PENTRU A DESCOPERI ADEVĂRUL. TOT CE AVEM NEVOIE ESTE O CREDINȚĂ NEPREFĂCUTĂ, O CREDINȚĂ VIE. 

 

INVITAȚI:

 

ERWIN RAPHAEL MCMANUS, SUA

Erwin este un iconoclast, artist și gânditor cultural cunoscut pentru integrarea lui a creativității în spiritualitate. El este fondatorul și pastorul principal al MOSAIC, o biserică din Los Angeles, recunoscută drept una dintre cele mai influente și inovatoare biserici din Statele Unite.

 

JUAN MEJIAS, SPANIA

Juan sa născut și a crescut în Barcelona unde a întâlnit-o pe Damsy, care sa născut și a trăit în România până la vârsta de 12 ani și apoi sa mutat la Barcelona.

Împreună, ei sunt pastorii seniori Hillsong Spania.

După ce au fost la Colegiul Hillsong din Sydney, s-au întors acasă la Barcelona și au început un mic grup de conexiuni cu o mână de oameni. Astăzi, acel grup a crescut la sute, devenind o biserică puternică în inima unui oraș și a unei țări cunoscute drept un deșert spiritual.

Ei sunt convinși că vor vedea că această țară va fi schimbată de Isus și că sunt hotărâți să vadă biserica globală înflorită în întreaga lume.

 

 

 

Pentru mai multe detalii, programul conferinței, merch și orice alte informații, se poate accesa site-ul www.conferintatorent.ro

 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles