NICKY JAM, RAE SREMMURD, KAROL G
28
iun
NICKY JAM, RAE SREMMURD, KAROL G
Arenele Romane, Strada Cutitul de Argint nr. 26, Bucuresti
28 iunie 2019, Ora 17:00

Info eveniment



Nicky Jam este unul dintre cei mai de referinta artisti de muzica raggaeton ai lumii, cu colaborari precum Daddy Yankee, Enrique Iglesias, J Balvin, Bad Bunny, Steve Aoki sau Ozuna, dar si castigator al premiului Grammy, in 2015, pentru cea mai buna performanta urbana. In 2018, a fost invitat sa cante la Cupa Mondiala la Fotbal, alaturi de prietenul sau, megastarul de la Hollywood, Will Smith.

 

Rae Sremmurd este un duo american de hip hop, originar din Tupelo, Mississippi format din doi frați, Slim Jxmmi și Swae Lee. În 2013, au semnat un acord record cu amprenta lui Mike Will Made It's EarDrummers. În ianuarie 2015, duo-ul și-a lansat albumul de debut SremmLife, care a fost certificat platină de către Asociația Industriei de înregistrare din America (RIAA). În august 2016, duo-ul a lansat cel de-al doilea album, SremmLife 2. În același an, duo-ul și-a creat propria etichetă de discuri, numită SremmLife Crew Records. Duo este cel mai bine cunoscut pentru single-ul lor "Black Beatles" de la SremmLife 2, care a fost de peste hotarele US Billboard Hot 100, în timp ce, de asemenea, a înregistrat pe plan internațional top 10 în multe țări. Duo-ul a lansat și alte single-uri cu platină, cum ar fi "No Type", "No Flex Zone" și "Swang". Al treilea album de studio, SR3MM, a fost lansat pe 4 mai 2018.

Karol G

Carolina Giraldo Navarro (născută la 14 februarie 1991), cunoscută în mod profesionist ca Karol G, este o cântăreață și compozitoare de reggaeton columbian. Piesele sale "Ahora Me Llama", "Mi Cama" și "Culpables" au ajuns în top zece pe tabelul Billboard Hot Latin Songs. A câștigat un premiu latin Grammy.



Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles