MICII DETECTIVI
26
mai
MICII DETECTIVI
Teatrul Gong - Sala Etaj, Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu
26 mai 2019, Ora 11:00

Info eveniment

MICII DETECTIVI

după Karl Heinz Wegener

 

REGIA: Lilly Krauss-Kalmár; SCENOGRAFIA: Maria Bodor; MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş; în DISTRIBUŢIE: Jenö Major, Páskuy Angela, Prohaska Adrian, Claudia Stühler, Lilly Krauss-Kalmár (voce).

 

categorie de vârstă: 3+

durata: 45 min.

 

Mihăiță, băiețelul obișnuit să citească multă literatură nepotrivitiă pentru vârsta lui, în fața sugestiei mamei lui să învețe mai degrabă materia pentru școală, se răzvrătește și pune la cale un plan prin care să fugă în lume. Obișnuit cu peripețiile și aventurile din cărțile lui preferate, hotărăște că cel mai bine ar fi să-i fure banii poștașului și să plece în America. Fără a mai distinge binele de rău și realitatea de ficțiune, el ajunge însă, ajutat de Țăndărică - prietenul care colectează maculatură și ziare vechi, în rol de mic detectiv. Cei doi reușesc împreună să demaște o faptă mult mai gravă a Banditului pe urmele căruia se trezesc mai degrabă fără voia lor, dar a cărui pagubă devine responsabilitatea lor ca singurii martori, capabili să descopere adevărul. Mihăiță trăiește astfel o aventură similară cu cele din cărțile lui, dar descoperă că ficțiunile citite sunt periculoase când se petrec în realitate și că uneori binele și răul sunt mai ușor de recunoscut și servit, dacă ai discernământ.

 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles