Balul Filarmonicii Ploiesti
14
dec
Balul Filarmonicii Ploiesti
Palatul Culturii Ploiesti - Sala Coloanelor,
14 decembrie 2019, Ora 18:00

Info eveniment

Dragi prieteni,

Știm că ați fost alături de noi la cea de-a doua ediție a Balului Filarmonicii, cel mai important eveniment cultural al anului 2018, și vrem să vă mulțumim încă o dată pentru participare!

Am fi onorați să vă avem aproape și la ediția din acest an, care se va desfășura pe data de 14 decembrie în aceeași locație deosebită – Sala Coloanelor a Palatului Culturii, capodoperă arhitecturală ce reprezintă o mică parte a centrului vechi al Ploieștiului.

Vrem să vă anunțăm pe această cale că în perioada imediat următoare vor fi puse în vânzare biletele pentru Balul Filarmonicii 2019, iar Dumneavoastră vă oferim posibilitatea achiziționării lor la prețuri speciale.

Biletele achiziționate în intervalul 30 martie – 15 septembrie vor costa 200 de lei/persoană, la finalul acestei perioade urmând a se aplica tariful standard, acela de 250 de lei/persoană.

Puteți opta de asemenea pentru oferta corporate prin care, la cumpărarea a mai mult de 6 bilete, prețul unui tichet va fi redus la suma de 160 de lei/persoană.

Vă rugăm dacă sunteți interesați de aceste oferte să ne transmiteți intenția dumneavoastră de participare la Balul Filarmonicii 2019 pe adresa de e-mail pr@filarmonicaploiesti.eu.

Vă mulțumim din nou pentru interesul manifestat față de evenimentele noastre și vă asigurăm că facem eforturi continue pentru a ne diversifica oferta culturală!

Cu prietenie,

Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles