BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Arenele Romane, Strada Cutitul de Argint nr. 26, Bucuresti
3 iunie 2024, Ora 18:00

Info eveniment

BRUCE DICKINSON The Mandrake Project. Special guest TROOPER.

 

BRUCE DICKINSON revine la București pe 3 iunie 2024. Concertul va avea loc la Arenele Romane și face parte din turneul de promovare a albumului The Mandrake Project, primul material solo al artistului în aproape 20 de ani.

Special guest: TROOPER

Cunoscut în întreaga lume ca unul dintre cei mai importanți și distincți vocaliști de heavy metal din toate timpurile, și ca solist al legendarei trupe Iron Maiden, Bruce Dickinson a lansat un nou album solo pe 1 martie, sub egida BMG Records, intitulat "The Mandrake Project", pe care il va prezenta live, pe 3 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti. Concertul face parte din turneul cu nume omonim, demarat in luna aprilie a acestui an.

Bruce Dickinson va imparti scena pentru a doua oara cu Trooper, la aproape 16 ani de la concertul Iron Maiden de pe Stadionul Cotroceni, unde trupa a fost invitata ca special guest.

Biletele pentru concertul BRUCE DICKINSON de pe 3 iunie, de la Arenele Romane, pot fi achiziționate în rețeaua Entertix și la bilete.emagic.ro, la prețurile de 195 lei (categoria Acces General) și 325 lei (categoria Premium, cu  loc pe scaun în sectoarele E si K).

Un eveniment organizat de Emagic și Live Nation, susținut de Rock FM.

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale inainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteului și paginilor de social media iaBilet.ro înainte de participarea la eveniment.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles