Snooker Titans Romania cu Luca Brecel si Jimmy White
9
iun
Snooker Titans Romania cu Luca Brecel si Jimmy White
Circul Metropolitan Bucuresti , Aleea Circului 15, Bucuresti
9 iunie 2023, Ora 16:30

Info eveniment

Campionii Luca Brecel și Jimmy White vin pe 9 iunie la Circul Metropolitan București. Cei doi promit o confruntare demonstrativă de 5 stele în cadrul evenimentului Snooker Titans.

 În această vară, iubitorii snookerului din România îi vor putea vedea la lucru pe noul campion mondial, Luca Brecel în compania legendarului Jimmy White, campionul mondial al seniorilor (de șase ori finalist la Campionatul Mondial), într-un meci de excepție.

„Pe data de 9 iunie îi vom avea pe cei doi campioni mondiali: Luca Brecel și Jimmy White, unul dintre cei mai iubiți jucători de snooker din istorie. Va fi o confruntare unică între ei. Apoi, pe 10 iunie mergem la Cluj, unde Brecel și White vor avea  dinner show, în format exclusivist”, a declarat organizatorul evenimentului din București, Adrian Thiess.

 

Evenimentul din Cluj este organizat de Oberjin Private Members Club, powered by Da Pino, hub-ul de ospitalitate și cultură gastronomică, sub forma unei seri magice în care o experiență culinară de excepție va fi combinată cu un meci demonstrativ al celor doi campioni.

Înaintea evenimentului de la Oberjin Private Members Club, începând cu ora 15.00, va avea loc o conferință de presã și o sesiune de Meet & Greet, găzduită de Hotel Radisson Blu. Luca Brecel a devenit primul jucător din Europa Continentală care atinge gloria supremă într-un sport dominat dintotdeauna de britanici.

Brecel a obținut o performanță aproape imposibil de anticipat de cineva înaintea competiției. După ce la doar 28 de ani a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care a jucat vreodată la Crucible, belgianul a devenit și primul jucător din Europa continentală care se încoronează campion al lumii. În istoria modernă a acestui sport, canadianul Cliff Thorburn (1980) și australianul Neil Robertson (2010) erau singurii jucători din afara Regatului Unit care au cucerit trofeul la Crucible. „Brecel  este un jucător extrem de spectaculos care se încumetă să atace aproape orice bilă, creând un spectacol unic la masa de joc. Prin atitudinea și breakurile construite, "Belgian Bullet”  și-a creat un număr imens de fani, odată cu turneul ținut în foaierul teatrului Crucible, este de părere Jimmy White, adversarul său în cadrul Snooker Titans.

 

Jimmy White supranumit și "The Whirlwind", în vârstă de 61 de ani a cucerit al patrulea titlu din carieră la Campionatul Mondial al seniorilor în luna mai 2023.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles