FESTIVALUL IONICA MINUNE
12
feb
FESTIVALUL IONICA MINUNE
Rin Grand Hotel - sala Bucuresti, Soseaua Vitan-Barzesti 7D, Bucuresti
12 februarie 2019, Ora 14:00

Info eveniment

FESTIVALUL IONICA MINUNE – 2019 

FESTIVAL DE MUZICA 

Festivalul de Muzica se desfasoara sub egida Taverna Lăutarilor din Bucuresti si se adreseaza atat copiilor, cat si categoriilor de tineret si seniori. Estimam o participare de 40-50 de muzicanți, care provin din mai multe tari (Romania, Bulgaria, Moldova, Ungaria, Serbia, Canada, Germania, Franta, Italia, Croatia, America etc).

In anul 2019, maestrul Ionica Minune va implini frumoasa varsta de 60 de ani iar evenimentul se doreste a fi un proiect cultural-artistic si de afirmare si promovare a tinerelor talente in domeniul muzicii de populare si de petrecere, in colaborare cu institutii publice, cresterea nivelului de informare si implicare a copiilor si tinerilor bucuresteni in cultura, arta, muzica; dezvoltarea ariei activitatilor impotriva pierderi folclorului Românesc si petrecerii timpului liber; formarea publicului Bucurestean spre arta, cultura si muzica; sprijinirea tinerelor talente; promovarea valorilor locale si national intr-un program international. Pentru Bucuresti, un eveniment de asemenea anvergura si tinuta are menirea de a contribui la cresterea prestigiului si vizibilitatii capitalei, iar pentru publicul Bucurestean este o ocazie unica de a urmari o disciplina aflata la granita dintre muzica si arta.

Organizatorul delegat de catre Taverna Lăutarilor din Bucuresti este domnul Gheorghe Nedelcu din Bucuresti, un om dedicat muzicii și artei tradiționale Românești, dar si in cea de selectare, initiere si promovare a tinerelor talente. Muzicanții romani sunt o prezența constanta in turneele internationale si pe podiumurile tuturor festivalurilor naționale și internaționale la toate categoriile de varsta..

Numarul oficialilor, romani si straini, va fi aproximativ de 20 de persoane (juriu, director festival, sunetist, luminist, prezentator), dispusi pe doua zile (in jur de 15 oficiali pe zi). 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles