ENRICO MACIAS
20
oct
ENRICO MACIAS
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
20 octombrie 2023, Ora 19:00

Info eveniment

CONCERT EXTRAORDINAR

ENRICO MACIAS

20 OCTOMBRIE, SALA PALATULUI, ORA 19.00

 

 

Pe 20 octombrie, ora 19.00 portile Salii Palatului devin neincapatoare pentru marele cantaret francez Enrico Macias, autorul celebrei melodii “Zingarella”.

Enrico Macias, cu numele de botez Gaston Ghrenassia, s-a nãscut la Constantine, un oras din Algeria Franceza, intr-o familie de evrei.

A fost discipol al lui Raymond Leyris, maestru al muzicii arabo-andaluze.

In 1961, tanarul Macias emigreaza la Paris, din cauza urmarilor razboiul de independenta al Algeriei. Primul sau album `Adieu mon pays`, din 1962, este foarte bine primit de public, iar melodia `J'ai quitte mon pays` devine imnul exilatilor din toata lumea.

Acest prim album ii deschide artistului drumul catre o cariera internationala cu turnee in toata lumea. Cantaret al pacii si al prieteniei intre popoare, Enrico Macias este numit in 1997, `Ambasador al Pacii` de catre Kofi Annan, fostul Secretar General ONU.

Cunoscut pentru sarmul, carisma, sensibilitatea si capacitatea lui de a se apropia de oameni, Macias a fost foarte bine primit de-a lungul carierei pe cele mai mari scene ale lumii din Statele Unite, Canada, Japonia, Egipt, Israel si Rusia, cucerind cu muzica lui fiecare continent.

După aproape 60 de ani de carieră Enrico Macias vine pentru a doua oara în turneu in Romania și urca pe scena Salii Palatului.

Construit pe ritmul unei zile mediteraneene, spectacolul lui Enrico Macias incepe cu primele succese ale sale, ca zorii unei primaveri, continua  într-o atmosferă lina de energie pozitiva, pana spre seara, cand, pe acordurile muzicii arabo-andaluze, se revarsa apoteotic, intr-o petrecere generalizata, molipsitoare, cum numai Enrico stie sa declanseze!

Pentru că Enrico Macias este un om solar, care reuneste in cantecele sale tot ce este mai pozitiv in fiinta umana, cantecele sale purtand un mesaj de speranță și toleranță. Prin vocea lui calda, invaluitoare, farmecul cuceritor al unui zambet unic si cuvintele imbinate cu maiestrie naturala, el reunește generațiile și ne face sa petrecem impreuna o seara de neuitat.

Nu ratati impresionantul Enrico Macias la Sala Palatului pe 20 octombrie!

Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri sau a unor bilete cu un pret mult mai mare, si nu de pe site-uri precum viagogo.com, olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam sa sunati la numerele de telefon de pe afis pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

Intrarea copiilor pana la varsta de 5 ani inclusiv, insotiti de parinti, este libera.

Spectacolul incepe la ora 19:00.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles