PUTEREA PRIETENIEI GASCA ZURLI
1
iun
PUTEREA PRIETENIEI GASCA ZURLI
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
1 iunie 2023, Ora 11:00

Info eveniment

 

De 1 IUNIE facem cea mai mare petrecere pentru toți copiii României! Mămici, tătici, bunici, GAȘCA ZURLI are o super misiune: să-i adune pe toți prietenii Zurli la Sala Palatului și să se distreze împreună cu ei!

 

“Visez de când am inventat Zurli la un spectacol mare în care mii de părinți și copii să vină costumați și să se distreze împreună de Ziua Copilului”, spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Pentru o zi, părinții se reîntorc la copilul interior, iar piticii sărbătoresc așa cum se cuvine Ziua Copilului! Ne costumăm și ne super distrăm împreună!

“Anul acesta o să vedem mii de romani care vor lăsa acasă toate fricile de penibil ale oamenilor mari și vor activa copilul interior”, declară Mirela Retegan, mămica Găștii Zurli.

 

Prietenia este una dintre cele mai importante valori pe această lume. Iar noi ne considerăm extrem de norocoși că ne avem unul pe altul. Râdem, glumim, ne jucăm, descoperim împreună lumea, ne ajutăm și ne facem viața mai frumoasă pe zi ce trece. Prietenia este foarte importantă, iar susținerea, încrederea și ajutorul vin la pachet cu ea. Atunci când ai lângă tine prietenul cel mai bun, un umăr pe care poți să te sprijini, atunci știi clar că ești cel mai norocos.

“Puterea Prieteniei” este un spectacol în care ne vom da mâna cu toții și vom face din Sala Palatului cel mai mare loc de joacă din București. Din parcare până la plecare, prietenii noștri vor avea parte de surprize peste surprize. O să fie cel mai mare, vesel colorat și interactiv spectacol de familie, din România”, a mai declarat Mirela Retegan, creatoarea Găștii Zurli.

Vă așteptăm cu emoție și bucurie să facem din ziua de 1 iunie, cea mai frumoasă zi din an!

 

Biletele sunt disponibile online pe www.entertix.ro și www.myticket.ro și în magazinele partenere din rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro. (Librăria Cărturești, Carrefour).

E-mail: contact@entertix.ro, telefon: +4 0748 110 111 (de Luni pana Vineri, între orele 12.00-16.00)

 

Biletele sunt disponibile si online pe www.salapalatului.ro  si la casa de bilete a Salii Palatului din str. Ion Campineanu, nr.28, Bucuresti, Sector 1 ( program LUNI – VINERI : 11.00 – 19.00/ SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ : 13.00 – 19.00), telefon casa bilete Sala Palatului +4 021/ 315.73.72

 

Organizatorul garantează doar valabilitatea biletelor cumpărate online prin partenerul de ticketing www.entertix.rowww.myticket.ro, rețeaua www.entertix.rowww.myticket.ro (Librăria Cărturești, Carrefour), partenerul de ticketing  www.salapalatului.ro  si casa de bilete a Salii Palatului din Bucuresti, Sector 1, Str Ion Campineanu nr.28.

 

Preț bilete:

• categoria 4 - 40 lei/ persoana;

• categoria 3 - 65 lei/ persoana;

• categoria 2 - 90 lei/ persoana;

• categoria 1 - 200 lei/ persoana. Acest bilet permite accesul la întalnirea specială cu artistul Gașca Zurli, după spectacol.

La costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing (cumparare bilete).

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.zurli.ro

 

Informații suplimentare de participare la spectacole

Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să dețină un bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziați!

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video.

Zurli este cea mai mare companie privată de evenimente pentru copii și părinți din România.

Zurli este o terapie prin care părinții și copii reușesc să se conecteze și se manifestă în diverse forme: spectacole, emisiuni TV, cărți de povești, cărți pentru părinți, emisiune radio, podcast, canale de online, produse originale, jocuri și jucării, campanii sociale și entertainment.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles