Spectacol Extraordinar In Memoriam
18
nov
Spectacol Extraordinar In Memoriam
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
18 noiembrie 2022, Ora 19:00

Info eveniment


Spectacol Extraordinar

In Memoriam

 

CONCERT LIVE, vineri, 18 NOIEMBRIE 2022, ora 19.00, la Sala Palatului

 

Cinstim memoria marelui artist al Mehedințului, unul dintre cei mai iubiti si apreciati artisti de muzică populară, printr-un spectacol IN MEMORIAM  la Sala Palatului, in data de 18 noiembrie, ora 19.00, la un an de la trecerea sa în eternitate.

Este un spectacol despre nemurire și va rămâne mereu în amintirea celor care l-au iubit și cărora li s-a dedicat, prin cântec.

Am nevoie de cineva care să mă iubească şi, mai ales, de cineva pe care să-l iubesc. Acel „cineva” este publicul. Aceasta este starea mea pe scenă. Aceasta este marea problemă a fericirii mele, să lupt pentru a fi iubit de public. Aceste clipe de linişte şi de nelinişte sufletească îmi dublează apoi bucuria, o bucurie adevărată, fiindcă vine în urma multor ani de muncă şi de aşteptări.”  Asa spunea Petre.

A împărțit scena cu nume importante ale muzicii populare, prieteni și colegi de suflet ce vor fi prezenți pe scena Sălii Palatului pentru a aduce un omagiu memoriei celui ce a plecat fulgerător dintre noi anul trecut.

Marele om al folclorului românesc va rămâne printre noi, inimile spectatorilor vor bate la unison pe piesele sale, artiștii invitați în spectacol vor rememora amintiri dragi petrecute alături de el și vor aduce prin cântece și momentele pregătite recunoștința și prețuirea lor pentru tot ce a însemnat Petre.

Va fi un spectacol unic cu cei mai apropiați colegi și prieteni, cu nume mari ale folclorului românesc - Steliana Sima, Niculina Stoican, Raoul, Mariana Ionescu Căpitănescu, Mioara Velicu, Valentin Sanfira, Maria Loga, Emilia Ghinescu, Gelu Voicu, Elisabeta Turcu, Vasilica Tătaru, Ilie Caraș, Marina Roșu, Marcela Fota, Nicolae Datcu iar surpriza va fi reprezentată de momentul emoționant pregătit de Alin Gabriel Matei.

Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Ansamblului Folcloric Maria Tănase condusă de Prof. Nicolae Drăghia, Manager Niculina Stoican.

Prezentator al acestui spectacol omagiu este Octavian Ursulescu iar regia este semnată de Cosmin Man.

Realizator este Stoian Anghel, omul care stă în spatele celor mai de succes concerte și spectacole din Romania si care de-a lungul timpului a organizat zeci de evenimente avându-l ca  protagonist pe artistul comemorat.

Biletele pot fi procurate de la agenția de bilete a Sălii Palatului si online pe vandbilete.ro, eventim.ro, salapalatului.ro, blt.ro, bilet.ro, entertix.ro și iabilet.ro.

Informații suplimentare la 0745.171.770.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles