Cornelia si Lupu Rednic
25
oct
Cornelia si Lupu Rednic
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
25 octombrie 2022, Ora 19:00

Info eveniment


Cornelia si Lupu Rednic canta alaturi de prieteni intr-un concert grandios la Sala Palatului

 

 

     Folclor autentic in acorduri maramuresene si voie buna este ceea ce defineste spectacolul Sa traia pretinii mei”. Cornelia si Lupu Rednic pregatesc un concert grandios pe 25 octombrie la Sala Palatului pentru iubitorii de muzica populara, cu numerosi invitati speciali din lumea folclorului romanesc acompaniati de orchestra Lautarii din Chisinau, dirijata de maestrul Nicolae Botgros. Spectacolul va fi prezentat de Iuliana Tudor.

     “Sa traia pretinii mei” va fi un concert plin de bucurie, in care Cornelia si Lupu Rednic aduc alaturi de ei cei mai iubiti interpreti de muzica populara. Printre invitati se numara Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Cornel Borza, Andreea Voica si Deian Galetin, Steliana Sima, Viorica Macovei, Mariana Ionescu Capitanescu, Nicusor Iordan si Formatia Pindu, Taraful Marian Alexandru.  De asemenea, pe scena vor urca si premiantii emisiunii Vedeta Populara: Mariana Rosu, Silvia Timis, Mihai Teaca, Ingrid Boengiu, Diana Lugu si Simona Alexandra.

   Cei mai indragiti maramureseni ai muzicii populare romanesti au creat o productie  si o scenografie extraordinara marca Sens Music , si promit o experienta de neuitat pentru spectatori. Iubitorii de folclor vor avea ocazia sa asculte cele mai cunoscute piese ale acestora si vor avea parte de emotii la superlativ. In plus, in cadrul concertului, Cornelia Rednic va lansa un nou proiect impreuna cu Taraful Marian Alexandru.

    De aproape trei decenii, Cornelia si Lupu Rednic aduc in prim-plan muzica maramureseana, atat prin eforturile lor de a culege si pastra folclorul autentic, cat si prin crearea unor cantece proprii, care sa ofere continuitate traditiei. Prin interpretarea lor unica, cei doi reusesc care sa duca mai departe mesajul despre fericirea de a avea prietenii aproape si frumusetea sufletului romanesc.

PARTENER GENERAl – Catena

PARTENER OFICIAL – Kaufland

Parteneri media: Favorit TV, Național Fm,


Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles