Cum am dresat un melc pe sanii tai de Matei Visniec
26
mai
Cum am dresat un melc pe sanii tai de Matei Visniec
Teatrul INFINIT, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti
26 mai 2022, Ora 19:30

Info eveniment

 Descriere scurta: “Cum am dresat un melc pe sanii tai” de Matei Visniec este o tragicomedie jucausa, ce urmareste destinul celor doua personaje, El si Ea, Eternul El si eterna Ea prin povestea lor de dragoste, care este una aparte, dar totusi foarte cunoscuta noua.

 

Descriere lunga:  “Cum am dresat un melc pe sanii tai” de Matei Visniec este o tragicomedie jucausa, ce urmareste destinul celor doua personaje, El si Ea, Eternul El si eterna Ea prin povestea lor de dragoste, care este una aparte, dar totusi foarte cunoscuta noua.

Spectacolul este o abordare inedita a relatiilor umane,o redescoperire a sufletului uman, care ne va umple sufletul de o bucurie imensa.

Nu lipseste romantismul, poezia, viul, adevarul universal, visul si visarea ocupand un loc extrem de important . Devenim parca mai putrnici si mai curajosi daca avem puterea de a visa si asta a facut si Matei Visniec cu acest text remarcabil.

“Cum am dresat un melc pe sanii tai” de Matei Visniec este plina de o poezie speciala, in care umorul fin are un rol important si dinamizeaza personajele.

Dublul apare in fiecare dintre noi, in corpul si mintea noastra fiind cel putin inca o persoana, care este de fapt in visele noastre. Astfel, creionam o alta lume, poate mai frumoasa, poate mai armonioasa, poate mai buna,o lume in care suntem liberi si fericitiI,in care suntem asa cum ne-a facut universul.

Visul este poarta noastra spre libertate si doar cei curajosi lasa poarta deschisa. Noi am deschis-o si speram sa intre cat mai multi doritori pe ea.

 

Mona Gabrilas: “Textul m-a captivat din primele clipe, o muzicalitate aparte a cuvintelor, o incursiune in alta lume, a imaginatiei,a viselor...mi-am dorit imediat sa o montez si asta s-a si intamplat, am avut avanpremiera pe 30 iunie 2012”

 

Matei Visniec a vazut spectacolul si a lasat cateva randuri ca amintire cu privire la acest spectacol " Eu Calul Troian ,Matei Visniec am intrat definitiv in misterul acestui frumos spectacol".

 

Spectacolul este organizat de Syarela Arts.

 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles