WHITE SENSATION cu CRISTIAN VARELA

WHITE SENSATION cu CRISTIAN VARELA

In acest sezon tendintele sunt clare: WHITE IS THE NEW BLACK!  Din acest motiv am ales sa sarbatorim primavera asa cum trebuie – cu o NOAPTE ALBA in care Kristal Club se va transforma total: de la decoruri grandioase ALL WHITE , la trupe de dansatori electricisi un line up care sa ne tina ON pana dimineata tarziu.

Invitati sa ne ghideze calatoria in aceasta noapte ‘senzationala’ sunt masterul techno CRISTIAN VARELA si trance act-ul local Snat&Vix.

Cu un impresionant numar de premii la activ - peste 25,printre care BEST DJ Techno IN THE WORLD - International Award Ibiza 2007, Best Techno DJ 2008, DJ Magbest techno DJ 2010,spaniolul CRISTIAN VARELA este faimos pentru seturile in care foloseste 3 sau 4 platane pentru a fabrica un sound techno pur, faimos déjà in intrega lume in cei peste 17 ani de activitate.

CRISTINA VARELA & MARCO BAILEY LA AWAKENINGS FESTIVAL 2012

http://www.youtube.com/watch?v=sEnVZhz09Ys

CRISTINA VARELA  MIXED LIVE AT MONEGROS DESERT FESTIVAL 2010

http://www.youtube.com/watch?v=g3wEjS2-CwY

Pe de alta parte, duo-ul Snat&VIx este responsabil pentru promovarea in Romania a unui sound trance ce starneste ganduri si deschide apetitul pentru o calatorie in lumea acordurilor euforice, care te poarta de la beat-uri cutremuratoare, pana la moment pline de sentiment pe piese cu vocal.

Asadar, pentru 14 aprilie pregatiti-vacea mai hot tinuta ALL WHITE si nu uitati de ochelarii de soare – pentru ca noaptea va fi lunga, iar dimineata tarzie extrem de insorita. 

 LINE UP: CRISTIAN VARELA ; SNATT & VIX .

Eveniment WHITE SENSATION cu CRISTIAN VARELA
Locatie Club Kristal, Bucuresti
Data 14 Aprilie 2012