Route68 Summerfest - Ziua 3

Route68 Summerfest - Ziua 3

ROUTE68 SUMMERFEST: 3 zile si 3 nopti de concerte live si distractie faina,in judetul Hunedoara!

Vara aceasta muzica buna se traieste live, la poalele Apusenilor!in perioada 26-28 iulie, judetul Hunedoara va gazdui cel mai mare festival de muzica open-air din vestul Roma niei: Route68 Summerfest!

Zdob si Zdub, Omul cu sobolani, Luna Amara, suie Paparude, Parazitii, Grimus, The MOOod, Persona, Altar, Negura Bunget, tapinarii, ROA sau Subscribe sunt doar ca teva dintre formatiile care vor lua cu asalt Gurasada Park (Deva-Arad, km. 30), la cea de-a doua editie Route68 Summerfest – Stop. Drop & Rock!

Timp de 3 zile si 3 nopti, pe cele 3 scene amenajate la locatie, peste 30 de trupe si artisti vor rasunain valuri de basi si rifuri de chitari printre corturi si hamace, departe de jungla urbana, cu betoanele ei fierbinti si claxoanele asurzitoare.

In afara de numele de pe afis, participantilor le mai sunt rezervate o multime de activitati si experiente inedite, de la sporturi extreme la expozitii de arta si fotografie, ta rg de accesorii handmade, workshop-uri sau proiectii de film.

Cazarea se face la marginea padurii, sub cerul liber,in corturi, pe saltele gonflabile si izoprene, sau cu urechea lipita de pama nt. Route68 Camp numara peste 500 de locuri de campare si este dotat cu servicii si dusuri moderne, dar si cu utilitati gratuite, precum toalete si lavoare mobile.

Accesul la Gurasada Park se poate face fie cu masina personala, fie cu trenul, autobuzul sau pedala nd pe bicicleta. Situatin dreptul comunei Gurasada, jud. Hunedoara, la aproximativ 1 km de drumul national E68/DN7, parcul festivalului ofera o atmosfera funky fresh si decoruri underground, pitite discret printre graffiti colorate.

Route68 Summerfest este locul unde muzica live devine un stil de viata, locul undeimpreuna cu prietenii vechi si alaturi de prieteni noi, facem fain “dimineata pe racoare”, ne stingem setea da nd “doua beri goale pentru una plina” si privim curiosiinspre apusul care “arde”, colora nd noapteain “rosu aprins”… si atunci pulsam cu fiecare acord si fiecare refren, simtind cum “sunetul ajunge, din difuzoare pa na-n sa nge…”

Route68 Summerfest este organizat de Intuition-Media.ro si este cel mai important eveniment muzical din vestul tarii.

Biletele se pot achizitiona online pe www.myticket.ro si www.biletoo.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, Libraria Eminescu sau la Magazinul Muzica.

Detalii pe: route68summerfest.blogspot.ro

LINEUP ROUTE68

JOI, 26 IULIE

GRIMUS ; TAPINARII ; ECHO .

VINERI, 27 IULIE

MAIN STAGE

PARAZITII;LUNA AMARA;PERSONA;NEGURA BUNGET;TARG3T;DIAMONDS ARE FOREVER;HEAVY DUTY

SELECTRO

SUIE PAPARUDE;MARIKA;MIGHTY BOOGIE;3P & ALEX CHRONIC

BRAND NEW STAGE Competition:

SIMBIO, UNI-FORM, SADEWART, SKETCH, THE CASE

SAMBATA, 28 IULIE

MAIN STAGE

ZDOB SI ZDUB;SUBSCRIBE;OMUL CU SOBOLANI;ALTAR;THE MOOoD;INFECTED RAIN;WHITE WALLS;

SPIRITUAL RAVISHMENT

SELECTRO

R.O.A.;D-LAID;DJ BULLY;DJ SNOW;ALT OM

BRAND NEW STAGE Competition:

OFFICIALLY GRASSHOPPERS, MAGNUM OPUS, D.O.T., RMN, VOODOO, PHASER

Eveniment Route68 Summerfest - Ziua 3
Locatie Gurasada Park, Hunedoara
Data 28 Iulie 2012
Ora 12:00