Ricchi e Poveri

Ricchi e Poveri

Formatia italiana cea mai iubita de catre publicul roman, RICCHI E POVERI, va sustine un spectacol de exceptie la Sala Palatului din Bucuresti in 17 martie, ora 20.

Autori a zeci de hituri care au animat fiecare petrecere din Romania anilor ’70 – ’90, Ricchi e Poveri vin sa reaminteasca celebrele lor melodii - Mamma Maria, Chesara, Voulez-vous danser, Dimmiquando, Parla con cu ore si multe altele.

Trioul format din Franco Gatti, Angela Brambatisi Angelo Sotgiu a cunoscut consacrarea la celebrul Festival de la San Remo, editia 1970. De la debut formatia a vandut peste 20 de milioane de discurisi a scos 19 albume de studio.

Spectacolul a fost amanat din cauza decesului fiului liderului trupei, Franco Gatti.

Motivul este unul dureros pentru Franco Gatti, liderul trioului gloriei muzicii italiene a anilor '80-'90 , luni a fost inmormantat fiul sau, care a trecut în nefiinta intr-un mod misterios, la sfarsitul saptamanii trecute. Caz îndelung tratat de presa italiana.

Alessio Gatti, ce avea 23 de ani, a fost gasit mort în apartamentul sau din Genova, iar cauza mortii sale este investigata judiciar. Vestea a cazut ca un fulger peste tatal sau care se pregatea sa urce pe scena istoricului Festival de la San Remo pentru a primi "Premiul Special pentru intreaga cariera". Solidari cu drama lui Franco Gatti, colegii sai din Ricchi e Poveri au refuzat sa apara public la manifestare.

Organizatorii sunt  alaturi de Franco Gatti in greaua incercare prin care trece . "Ma chinui sa ma adun. Imi doresc sa plang, nu ma pot regasi si-mi gasesc cu greu cuvintele", ne-a marturisit Gatti.

Managementul trupei Ricchi e Poveri isi cere scuze fata de publicul roman si organizatorii spectacolului si promit ca vor veni la Bucuresti cu un concert de neuitat. Odata cu spectacolul de la Bucuresti au fost anulate si celelalte concerte programate din turneu.

Biletele deja achizitionate pentru data initiala de 26 februarie raman valabile pentru data de 17 martie.

Eveniment Ricchi e Poveri
Locatie Sala Palatului, Bucuresti
Data 17 Martie 2013
Ora 20:00