Lord of The Dance

Lord of The Dance

Cel mai bun spectacol de dans din lume ajunge în premieră la Timișoara! Faimosul show creat de însuși Michael Flatley, Lord of The Dance, cel numit show-time extravaganza va face o scurtă oprire și la Timișoara ca parte din turneul national, pe 11 Martie 2014!

Spectacolul de sunet și imagine cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău. Povestea Lord of The Dance urmărește aventura protagonistului care luptă împotriva personajului negativ „Don Dorcha” acesta din urmă fiind prins în încercarea de a pune stăpânire pe Planeta Irlanda. „Lord of The Dance” reușește în final să își demonstreze statutul de erou și câștigă lupta cu ajutor din partea unui spiriduș, în timp ce în paralel se desfășoară o altă poveste prezentată în pași de dans, o poveste care pune în antiteză iubirea și dorința.

Povestea acestui show a început pe 2 Iulie 1996 la The Point Theatre în Dublin, unde Michael Flatley a organizat un spectacol grandios în doar 8 săptămâni. Întreg publicul a răsunat pe ritmurile irlandeze și au dus vorba spectacolului lui Flatley mai departe, acesta devenind cel mai comentat show de pe întreaga scenă artistică. Pe lângă aceste detalii, „Lord of The Dance” este show-ul care de mai bine de 11 ani a reușit să își mențină titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.

Michael Flatley detine titlul de „cel mai rapid dansator de step”, avand performanta de 35 de pasi de step pe secunda. A primit din partea Guiness Book premiul pentru „Cele mai rapide picioare din lume”, urmand ca mai tarziu sa i se acorde si titlul pentru „Cel mai bine platit dansator. Geniu de necontestat, a cucerit mapamondul cu magia dansului sau, pe care o impartaseste prin show-urile create si produse de el: Lord Of The Dance, Riverdance, Feet Of Flames si Celtic Tiger!

Categoria VVIP: 350 lei
Categoria VIP: 300 lei
Categoria 1: 250 lei
Categoria 2: 200 lei
Categoria 3: 150 lei
Categoria 4: 100 lei

Eveniment Lord of The Dance
Locatie Sala Olimpia, Timisoara
Data 11 Martie 2014
Ora 20:00