Anneke Van Giersbergen

Anneke Van Giersbergen

Fosta voce a trupei olandeze The Gathering, Anneke Van Giersbergen, vine la The Silver Church Club în această primăvară.

Anneke ajunge în Bucureşti în cadrul turneului european ce urmează lansării albumului “Everything is Changing.” Produsul include 12 piese, a ieşit pe piaţă pe 20 ianuarie 2012  şi deja se bucură de o ascensiune fulminantă în topurile din Olanda. Videoclipul oficial al piesei “Take Me Home”, inclusă pe noul album, poate fi urmărit mai jos:
http://www.youtube.com/watch?v=Pu0ZWRKgi_E

Anneke promite pentru seara de 22 aprilie un show complet, cu un setlist din care nu vor lipsi piesele din perioada în care a activat alături de The Gathering (1994 - 2007), şi nici melodiile lansate sub titulatura Agua di Annique (2007 - 2010).

În decursul carierei de peste 20 de ani Anneke Van Giersbergen a lansat peste 20 de materiale discografice şi a avut numeroase colaborări cu nume de prestigiu ale scenei rock: Napalm Death, Moonspell, Within Temptation, Anathema şi Devin Townsend.

Anneke van Giersbergen va evolua la Bucureşti alături de întreaga sa trupă de acompaniament, formată din trei muzicieni olandezi cunoscuţi pentru activitatea alături de Garcia Plays Kyuss şi Celestial Season. Printre aceştia se numără şi soţul său Rob Snijders.

Concertul Anneke van Giersbergen de la Bucureşti va fi o seară memorabilă pentru fanii muzicii rock.

Eveniment Anneke Van Giersbergen
Locatie The Silver Church Club, Bucuresti
Data 22 Aprilie 2012