THE INNER - Workshops
3-5
iun
THE INNER - Workshops
Cinema Florin Piersic, Cluj Napoca
3 - 5 iunie 2022

Info eveniment

Workshopuri

 

Petra Iorga

Accesează emoțiile profunde prin atelierul de Constelații familiale

Descoperă o metodă modernă de terapie, una dintre cele mai eficiente la ora actuală, cu o popularitate în plină ascensiune. Amintind de teatru și joc, constelațiile familiale aduc o abordare nouă și foarte eficientă de rezolvare a problemelor cu care ne confruntăm zi de zi, dezvăluind emoțiile noastre profunde, la nivel conștient și inconștient.

 

 

Andreea Tomuleasa

Atelier de exerciții meditative și mindfulness pentru reducerea stresului și anxietății cu Andreea Tomuleasa

 

Pentru că tindem mereu spre mai mult, ne pierdem reperele de bază și devenim incapabili să optăm pentru ceea ce e cu adevărat important pentru noi. Mintea și corpul nostru ne pot fi ghidul cel mai clar pentru a integra experiența că  putem alege oricând să trăim în echilibru.

 

 

The Guys

Eliberează energiile blocate prin dans conștient.

Combinăm mișcarea liberă, improvizația, vizualizarea creativă și muzica pentru a ajuta la eliberarea energiilor blocate stocate în corpurile noastre fizice, mentale și emoționale. Workshopul nu necesită nicio experiență anterioară de mișcare sau dans și este adresat tuturor categoriilor de vârstă.


 

Anamaria Guguian

Explorează sinele interior prin dans alături de Anamaria Guguian.

Acest workshop este o sesiune de dans terapeutic în care ne desenăm propria hartă spre interior. Se vor folosi elemente din dans-terapie, authentic movement și dans contemporan pentru a creiona un potențial traseu către noi. Nu este nevoie de un corp antrenat sau de experiență anterioară în dans.

 

 

David Adam Kanner, Osteopat

Armonizează și vindecă cicatricele corpului alături

Cicatricile sunt entități foarte profunde și complexe, care conțin elemente fizice, emoționale, energetice și spirituale. A avea grijă de cicatrici prin „Armonizarea Globală a Cicatricilor” înseamnă a accesa un proces de vindecare a lor și o cale de schimbare interioară.

 

 

David Adam Kanner, Osteopat

Armonizează și vindecă cicatricea de după cezariană.

În acest atelier vom explica ce presupun cicatricile de naștere și în mod special cea de cezariană și vom oferi perspectiva unei noi căi, prin ascultare profundă și exerciții specifice. Fiecare femeie care a dat naștere este binevenită să asculte și să intre în acest proces neintruziv. Îi va schimba viața.

 

 

Sabina Pop și Simona Vlad

Învață cum să devii mai conștient în relațiile tale.

 

În acest atelier vom observa ce facem „aici și acum” și vom putea conștientiza tipare de răspuns, pentru a le putea înlocui cu reacții mai adecvate. Prin joacă, cu ușurință și claritate, vom putea să vedem ce EU aducem în relațiile din jurul nostru și să dobândim ușurința de a accesa în relații, acea parte din noi pe care o dorim.

 

 

Dana Bucur și Raluca Rad

Eliberează corpul prin tehnica Tension, Stress and Trauma release (TRE®)

 

Experimentează exerciții de eliberare a stresului, tensiunii, anxietăți și ale efectelor traumelor, reunite sub numele de Tension, Stress and Trauma release (TRE®).

 


Denis Dochioiu

Experimentează liniștea interioară practicând Yoga cu afirmații.

În acest workshop vom explora afirmațiile și modul în care acestea ne pot ajuta să ne reprogramăm mintea subconștientă, stabilind intenții și direcții clare prin care să putem materializa tot ceea ce ne-am propus. De asemenea, vom înțelege cum putem să ne gestionăm mai bine emoțiile prin diverse tehnici din practica yoga.

 


Claudia Buneci

Elimină oboseala din viața și obține vitalitate prin obiceiuri sănătoase.

 

Oboseala este o afecțiune modernă, cu care aproape că ne-am obișnuit. Care este, totuși, pragul de “oboseală normală” și cum știi dacă ai “oboseală cronică”? Pentru echilibrarea ta sunt importanți mai mulți factori, printre care și alimentatia. În această discuție îi vom aborda pe cei mai importanți și vom oferi detalii despre alimentele care te ajută să îți regăsești vitalitatea.

 

 

Vladimir Agachi

Atelier de ascultare interioară prin muzică.

                    

În cadrul acestui atelier profund vom folosi sunetul ca instrument pentru concentrarea atenției și conștientizarea stării de prezență. Respirând și ascultând în profunzime, vom accesa lumea interioară bogată ascunsă în spatele sunetului. Momentul prezent este ca o pânză pe care atunci când accesăm tăcerea profundă, o putem picta din starea noastră interioară cea mai pură.

 

 

Claudia Găgeanu

Oprește gândurile și obține liniștea interioară prin atelierul de meditație holotropică.

 

Acest atelier este un spațiu de învățare unde se vor învăța tehnici simple, dar puternice de meditație, respirație și relaxare, astfel încât să le aplici cu ușurință și să devină o resursă constantă în viața ta;

 


Psih. Dr. Amalia Ciucă

Cultivă echilibrul emoțional și gestionarea stresului prin exerciții de training autogen.

         

Antrenamentul autogen este o tehnică de relaxare eficientă și bine fundamentată științific, utilizată în terapia tulburărilor psihologice (ex. anxietate, somatizare), dezvoltare și optimizare personală, cât și în tratamentul adjuvant al unor tulburări somatice (ex. sindromul colonului iritabil, fibromialgie). Vei învăța cum să-ți autoinduci în mod natural o stare de relaxare, cu anumite formule verbale, care sunt repetate în gând de mai multe ori și care au scopul de a induce relaxarea.




Simona Cornea si Christian Kast

Concert de gonguri - Obține armonie între minte, corp și emoții prin sunete sacre.

Obține o stare de relaxare profundă prin vibrațiilor emise de instrumente. Lasă sunetele să pătrundă fiecare celulă, fiind conștient de aceasta. Ele se vor duce acolo unde are nevoie fiecare persoană în parte. Sunetele și vibrațiile crează un mediu relaxant și liniștitor, iar relaxarea este cheia vindecării corpului.


 

Experimentează și învață care sunt beneficiile TAI CHI CHUAN alături de Mihai Șerban.

Tai Chi Chuan este o artă marțială complexă, pe care cei care doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții o apreciază tot mai mult și tot mai mulți. Fiind o artă marțială internă, mobilizând cu precădere energiile interne ale organismului nostru, Tai Chi Chuan este și un minunat instrument al cunoașterii de sine și al obținerii armoniei între trup și spirit.


 

Eliberează punctele de blocaj din corpul energetic alături de Mădălina Bozeanu.

Chakrele sunt centre energetice dispuse de-a lungul coloanei vertebrale, pe care filozofia yoghină le identifică ca centre psihice sau psihoenergetice din anatomia subtilă a ființei umane.În acest atelier vom folosi o combinație de tehnici de respirație si mișcări fizice (accesibile oricui), vom învăța despre chakre și legătura lor cu viața de zi cu zi și vom lucra direct cu sunet și mișcare.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles