TESATORUL DE VISE- POVESTE DE CRACIUN
18
dec
TESATORUL DE VISE- POVESTE DE CRACIUN
TNRS – Sala Mare, Bd-ul Corneliu Coposu, nr. 2, Sibiu
18 decembrie 2021, Ora 19:00

Info eveniment


Trei Surori

„Suntem în fața unei premiere de excepție pe care Teatrul Național Radu Stanca Sibiu o pregătește pentru publicul care merită acum, înainte de Sărbători, un dar important – Trei surori, de Cehov. Doi artiști tineri – care au primit deja Premiul Iulian Vișa, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu – Andreea și Andrei Grosu, își dau măsura talentului după ce au triumfat cu spectacolele Cui i-e frică de Virginia Woolf și Autobahn. Aceste spectacole însemnat două experiențe deosebite pentru actorii Teatrului Național, dar și pentru publicul lui. Îmi amintesc că la Chișinău, în toamna aceasta, în pofida restricțiilor sala era plină, erau oameni și în picioare. Nu am văzut de multă vreme așa ceva! Trei surori este un text cu roluri deosebite. Să îl ai în distribuție pe Ofelia Popii în Mașa, pe Marius Turdeanu, Raluca Iani, Gabriela Pîrlițeanu, Ciprian Scurtea, Adrian NeacșuIustinian Turcu, Andrei GîlcescuHoria FedorcaAdrian Matioc, Cendana Trifan, Diana Văcaru – Lazăr, Mariana Mihu – Plier, Mihai Coman și Viorel Rață este un fapt important.

Vorbim despre confruntări extraordinare, care se vor traduce și într-un film realizat cu totul și cu totul aparte, din monologuri. Este un mare cadou de sărbători! Felicit actorii, regizorii, echipa tehnică, pe toți cei care au contribuit la crearea acestui spectacol care nu a fost deloc ușor să îl realizăm în această perioadă atât de grea și atât de plină de greutăți, în care actorii, tehnicienii, angajații Teatrului au fost încercați de această boală, dar care nu ne-a învins. Este important să vă aducem în palmele noastre acest dar, alături de inima noastră. Vă așteptăm dragi spectatori, voi care sunteți rațiunea noastră de a fi, să vedeți cum se naște miracolul!”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

„Trei surori”, de A.P. Cehov

Traducerea din limba rusă: Vladimir Turturica

 

REGIA: ANDREI ȘI ANDREEA GROSU

SCENOGRAFIA: VLADIMIR TURTURICA

MUZICA: MIHAI DOBRE

ASISTENT REGIE ȘI SUFLEUR: CORINA PREDESCU

MANAGER PROIECT: CLAUDIA MAIOR

 

Olga – Raluca Iani

Mașa– Ofelia Popii

Irina – Gabriela Pîrlițeanu

Andrei – Ciprian Scurtea

Kulîghin– Adrian Neacșu

Verșinin– Marius Turdeanu

Tuzenbach – Iustinian Turcu/ Andrei Gîlcescu

Solionîi  – Horia Fedorca

Cebutkin – Adrian Matioc

Fedotik- Iustinian Turcu/ Andrei Gîlcescu

Natașa– Cendana Trifan

Anfisa – Diana Văcaru – Lazăr

Ferapont -  Mariana Mihu – Plier

Rode– Mihai Coman

Ofițer – Viorel Rață

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2021 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles