REGATUL CASCADELOR
23
sep
REGATUL CASCADELOR
Gradina de vara Herastrau, Bucuresti
23 septembrie 2021, Ora 18:30

Info eveniment

 

REGATUL CASCADELOR

Basm

         

          Shows by Brindusa Novac va propune Regatul Cascadelor”, un spectacol creat pentru întreaga familie. Este o producție mai mult decât profesionistă în care mari actori, cântăreți, acrobați și balerini interpretează roluri serioase care fac deliciul nu numai al copiilor ci și al adulților.

Distribuția este una de marcă, în care unii interpreți sunt foarte cunoscuți și apreciați  în România, iar alții pe plan mondial.

Regina Maria Buză împreună cu regele, baritonul Cătălin Petrescu cântă, joacă și dansează magistral. Fiicele lor, Ewelyn și Rebecca Marinof, împreuna cu Ioana Tomescu, în plus de interpretarea muzicală, teatrală și dansantă au excelente abilități in a jongla și a  executa atracții dintre cele mai performante, in arta circului, la mare înalțime.

Simpaticele doici, Magda Catone și Liliana Pană, aduc zambete și întregesc atmosfera muzical-teatrală interpretând dublu rol și cel al temutelor vrajitoare, împreună cu regina mamă. În orice poveste avem și printi, iar Cristian Marinof, Adrian Râmboacă si Ștefan Radu joacă, se duelează și execută acrobatii aeriene impreună cu aleasele inimilor lor.

Povestitorii sunt Andrei Duban sau Răzvan Oprea de asemenea remarcabili in rolurile lor. Scenografia este una deosebită, in continuă schimbare de la o scenă  la cealaltă. Ea este realizată live de Mariana Pachis care desenează în nisip tablou după tablou.

Actorii, cântăreții și acrobații dansează în poveste împreună cu balerini profesioniști componenți ai celebrei trupe de dans Platinium. Trupa are o istorie de 30 de ani în spectacole pe tot globul din Australia și Noua Zeelandă pană la Monte Carlo si Spania, in festivaluri internaționale și apariții televizate.

Vedetele internationale incontestabile in arta circului sunt Ewelyn și Cristian Marinof laureați cu Clownul de Aur la Festivalul International de Circ de la Monte Carlo, cu aurul la Paris si alte festivaluri prestigioase. Ei au realizat creația acrobatică a acestui spectacol.

Spectacolul poartă semnătura regizorală, coregrafică și  scenaristică a Brîndușei Novac care are în palmares peste 40 de premii naționale și internaționale câștigate de-a lungul carierei sale creative.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles