Vladuta Lupau & Rapsozii Maramuresului
6
aug
Vladuta Lupau & Rapsozii Maramuresului
Romexpo, Bucuresti
6 august 2021, Ora 19:00

Info eveniment


Vino să ne bucurăm de muzica și energia pe care Vlăduța Mărioara Lupău le oferă la fiecare eveniment la care participă.

Te asteptăm la Romexpo Arena pe 6 august pentru a cântă și dansa alături de artista momentului în România.


Vlăduța Mărioara Lupău și Rapsozii Maramureșului

Mai mereu cu zâmbetul pe buze, artista Vlăduța Mărioara Lupău este dovada incontestabilă că folclorul românesc este respectat, promovat şi dus mai departe de generaţia tânără a României. La doar 25 de ani, Vlăduța a ajuns să fie cunoscută atât pe plan național, cât şi pe plan internaţional. De-a lungul carierei sale, tânăra a câștigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”. Ea cântă alături de Rapsozii Maramureșului.

 

 

Provincialii

După mai mult de 15 ani de activitate concertistică, trupa Provincialii are în palmares sute de concerte, șase albume, două participări la Eurovision (locul 2 în selecția națională), două premii la Mamaia (locul 1 la interpretare, locul 2 la creație), participare la Cerbul de Aur și probabil mai multe o mie de ore petrecute pe scenă. Înființată ca rod al frumoasei prietenii dintre Ionuț Ungureanu (solistul trupei) și Eugen Radu (pianistul), trupa și-a propus încă de la început să facă muzică la un nivel cât mai înalt, neținând cont neapărat de tendințele modei din showbiz-ul autohton și ferindu-se pe cât posibil de implicarea în cancanuri mondene.


*Participarea la spectacol se va face ținând cont de Hotărârea de Guvern nr. 550 din 14 mai 2021 care stabilește noi măsuri pentru susținerea spectacolelor în aer liber: Accesul la spectacolele în aer liber este permis doar „pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore.”

Pentru copiii sub 12 ani nu este necesară nici o dovadă medicala pentru participarea la spectacol iar accesul pentru ei este gratuit.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles