CAVALCADA CIRCULUI
3
iul
CAVALCADA CIRCULUI
Circul Metropolitan Bucuresti - Open Air, Aleea Circului 15, Bucuresti
3 iulie 2021, Ora 19:00

Info eveniment

CAVALCADA CIRCULUI

 

Circul Metropolitan București își redeschide porțile și vă invită pe tot parcursul verii într-o incursiune în lumea plină de mreje a Circului, într—o cavalcadă plină de senzații și sentimente unde vom regăsi parfumul copilăriei. Bineînțeles că în această cavalcadă vom fi călăuziți de perspicacitatea și finețea celui mai bun prieten al omului – CALUL. Jongleriile, acrobațiile, numerele de echilibristică și cele de dresaj vor constitui elementele esențiale ale unui spectacol mult așteptat. THE SHOW MUST GO ON!

În data de 28 mai 2021 de la ora 18.00, startul este dat de CAVALCADA CIRCULUI.

 

Desfășurarea spectacolelor cu respectarea distanțării fizice este o măsură îndelung așteptată de iubitorii Artei Circului. Adoptând soluția de transmitere online a spectacolelor sale atât în țară, cât și în diaspora, Circul Metropolitan București a reușit să-și țină publicul aproape, rămânând un reper în spațiul cultural autohton. Întoarcerea în manejul exterior, permite continuarea activității și readuce alături iubitorii Artei Circului, în condiții de siguranță.

Lunile de vară ale acestui an 2021 se anunță pline de evenimente marca Circul Metropolitan București.

Programul complet al evenimentelor și biletele sunt disponibile pe www.circulmetropolitan.ro sau pe toate rețelele sociale.

Datorită condițiilor impuse de legile în vigoare suntem nevoiți să respectăm distanța obligatorie de 2 m, astfel că biletele vor putea fi rezervate doar în pachete speciale, stabilite astfel: 1 loc, 2 locuri, 3 locuri, 4 locuri. De asemenea vă rugăm să respectați ora de sosire la spectacol. Mulțumim și vă așteptăm cu mare drag!

 

 

INFORMAȚII UTILE:

 

Te rugăm să citești următorul mesaj privind conduita socială în vigoare în această perioadă. Îți mulțumim!

Accesul în sala de spectacol(Manejul exterior) este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea.

Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.

Fiind un spaţiu în aer liber, în cazul in care va ploua, va funcţiona următoarea regulă: dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se anulează, contravaloarea bileteleor se va restitui de către platforma de unde au fost achiziționate. Dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile în sala de spectacol (manejul exterior).

Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (spectacol manejul exterior).

Poartă masca de protecție. Chiar dacă ai mască pe față, noi vom ști când te bucuri, căci zâmbetul se citește în ochi.

Măsurăm temperatura la intrare. Conform reglementărilor în vigoare, suntem obligați să îți luăm temperatura la intrare, iar în cazul în care depășește 37,3 grade, nu îti putem acorda accesul, dar te așteptăm la alte reprezentații.

Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol. Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

Păstrează distanța. Dacă ai venit la spectacol cu familia, stați împreună și lasă loc și celorlalți copii să stea cu părinții lor. Vă veți putea juca din nou împreună în curând, dar acum păstrăm cu toții distanța de 2m între noi.

Spală-te des pe mâini. Ai grijă ca mâinile tale să fie în permanență curate!

Strănută și tușește la cot. Dacă îți vine să strănuți, acoperă-ți nasul și gura cu interiorul cotului!

Ai grijă de cei dragi. Protejează-ți prietenii și familia! Evită să te întâlnești cu persoane răcite!

Accesul la spectacol. Locurile se vor ocupa de sus în jos, în ordinea sosirii și se vor elibera de jos în sus, astfel încât să evităm cât mai mult apropierea persoanelor.

Te rugăm să respecți pe parcursul vizitei la noi indicațiile personalului Circului Metropolitan București.

Respectă aceste reguli. Doar cu ajutorul tău, transformăm fiecare poveste într-una cu final fericit!

 

Participarea la spectacol se va face ținând cont de Hotărârea de Guvern nr. 550 din 14 mai 2021 care stabilește noi măsuri pentru susținerea spectacolelor în aer liber: Accesul la spectacolele in aer liber este permis doar „pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore".

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles