RESTART #ROCK: ROADKILLSODA, IRIS, CARGO
16
iul
RESTART #ROCK: ROADKILLSODA, IRIS, CARGO
Romexpo, Bucuresti
16 iulie 2021, Ora 18:00

Info eveniment


Vă invitam să dăm #ReStart concertelor și evenimentelor cu o seară rock la Romexpo Arena, unde cele mai mari trupe ale genului își dau întâlnire cu noi într-un super concert.

Veniți sa ascultam împreuna hiturile rock noi dar si vechi in aceasta seara memorabila, cantate pentru voi de către Cargo, Iris și RoadkillSoda.

 

CARGO

Cargo care pentru activitatea sa, pentru numeroasele concerte și pentru apropierea față de publicul său, a primit din partea fanilor titulatura de ”Cea mai iubită trupă rock” din România, ne va încânta cu melodii printre care și ”Aproape de voi”, ”Doi pași”, ”Nu pot trăi fără tine”, ”Mama”. Acestea sunt cântece de referință ale trupei, iar melodia ”Dacă ploaia s-ar opri” de pe albumul ”Spiritus Sanctus”, este considerată una dintre cele mai frumoase balade rock românești, fiind cea mai difuzată melodie de după Revoluția din 1989, ea stand pe locul întâi pentru 41 săptămâni la Europa FM.

 

IRIS CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO

Componență:   

Cristi Minculescu (voce)
Valter Popa (chitară)
Doru Borobeică (chitară bass)
Mihai Dumitrescu (tobe) 

Când spui Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară) şi Doru Borobeică (bass), ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo altă prezentare. Lor li s-a alăturat în 2017, providențial, Mihai Dumitrescu, la tobe. E suficient să auzi „Floare de Iris”, „Strada ta”, „Baby”, „Somn bizar” și începi deja să fredonezi aceste melodii ce ne-au fost tuturor imn și care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus.

Cristi Minculescu, Valter și Boro sunt cei care fac ca spiritul “Iris” să existe, iar anul trecut, numele IRIS s-a întors, în sfârșit, acasă!

Oricând IRIS- Cristi Minculescu, Valter& Boro urcă pe scenă, mii de voci pornesc în public la unison, pentru că repertoriul lor este patrimoniu național al rock-ului românesc, coloana sonoră a amintirilor pentru 3 generații de fani.

RoadkillSoda

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.

Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură şi plină de fum, a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esenţa stoner rock-ului, atât local, cât şi în afară: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri şi solo-uri care îţi fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă şi ritmuri care îţi pun sângele-n mişcare. Combinaţia perfectă care îţi ridică starea doar ca să te izbească la următorul riff.

Cel mai recent album al formației, lansat în 2020, se numește ‘SAGRADA’ și poate fi ascultat aici:

https://ffm.to/sagradarks

La sfârșitul anului 2020, formația a lansat un album special, intitulat „Pandamonium Sessions Vol. 1”, o colecție de 5 piese RoadkillSoda, reinterpretate într-un stil psihedelic, care au fost create în timpul pandemiei. „Pandamonium Sessions Vol. 1” poate fi auzit integral aici: 

lin

Mai multe detalii pe:

Facebook: https://www.facebook.com/RoadkillSoda/

Bandcamp: https://roadkillsoda.bandcamp.com/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcrLI87pYcWAH2kTfrGQ0sg

Instagram: https://www.instagram.com/roadkillsoda/

*Accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR.

Cei care sunt nevaccinați se pot testa direct la locație contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovadă cu rezultat negativ a unei testări RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore)

Pentru copiii sub 12 ani nu este necesară nici o dovadă medicala pentru participarea la spectacol.

Cei vaccinați sunt rugați să prezinte dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.

 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles