ATELIER DE CREATIE „Piticii priceputi”: Fluturele si Omida
30
iun
ATELIER DE CREATIE „Piticii priceputi”: Fluturele si Omida
ATELIERE, SIBIU
30 iunie 2021, Ora 18:00

Info eveniment

ATELIER DE CREAȚIE „Piticii pricepuți”: Fluturele și Omida

Coordonator: Claudia Benchea

Sala Studio

Vârstă recomandată: 6-10 ani

Număr participanți: maxim 6

Durată: 1h

Preț bilet: 14 lei

***

Una dintre cele mai spectaculoase transformări din natură este metamorfoza omidei într-un fluture spectaculos, multicolor și firav. Claudia Benchea le propune celor mici în cadrul atelierului de creație să confecționeze cu puțină creativitate și dibăcie un fluture și o omidă.


În cadrul ATELIERELOR DE CREAŢIE PITICII PRICEPUȚI din fiecare miercuri, de la ora 18:00, descoasem misterele lumii teatrale. Când vine vorba de elemente de croitorie și articole vestimentare, Claudia e meșteră, căci e croitor la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG de mai bine de 5 ani. Cunoaște fiecare material din atelier și toate costumele de pe scenă, drept urmare știe că orice ”cârpă” are o întrebuințare. Pâsla, paspoalul, brocardul, minimatul, șnururile și împletiturile sunt doar câteva dintre noțiunile ce nu vor mai constitui un mister pentru copii. Ne familiarizăm cu tipologiile firului textil, cu diversitatea materialelor și a croielilor și învățăm tehnici simple de a recicla creativ orice material în personaje sau accesorii utile fiecărui copil. Activitățile practice din cadrul acestui atelier contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de construcție păpuși/marionete și decor din lumea teatrală, stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori și materiale, respectiv de a interacționa și lucra împreună într-un colectiv prietenos.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2021 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles