ATELIERUL DE MESTERILIT: Dorothy si casa zburatoare
12
iun
ATELIERUL DE MESTERILIT: Dorothy si casa zburatoare
ATELIERE, SIBIU
12 iunie 2021, Ora 10:00

Info eveniment

ATELIERUL DE MEȘTERILIT: Dorothy și casa zburătoare

Coordonator: Aurelia Călinescu

Durată: 1h

Sala Studio

Număr participanți: maxim 6

Preț bilet: 14 lei

***

Cei doi prieteni Rilă și Aurilă le propun copiilor o incursiune în lumea magică a poveștilor. Vrăjitorul din Oz este una dintre poveștile preferate în copilărie, așadar Rilă și Aurilă le propun micilor meșteri să confecționeze o păpușă pe tijă și o casă zburătoare.

ATELIERELE DE MEȘTERILIT cu AuRILĂ și IepuRILĂ își propun să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, menită să dezvolte imaginația copiilor, care au șansa să învețe lucruri noi din domeniu, într-un anturaj prietenos. Copiii fac cunoștință cu noțiuni noi precum teatrul de umbre sau marioneta, interacționează cu mai multe tipologii de păpuși de teatru, creează accesorii pentru costume și decor prin mijloace adecvate vârstei lor. Totodată cei mici vor deprinde tehnici de mânuire și animație, prin care vor însufleți obiectele construite de ei. Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție specifice artei teatrale.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2021 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles